Επιστροφή: Η 50χρονη Βίκυ Κουλιανού με νυφικό, ξανά στην πασαρέλα [εικόνες] | 0 bovary.gr
Επιστροφή: Η 50χρονη Βίκυ Κουλιανού με νυφικό, ξανά στην πασαρέλα [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ

Επιστροφή: Η 50χρονη Βίκυ Κουλιανού με νυφικό, ξανά στην πασαρέλα [εικόνες]


Τον φετινό χειμώνα η Βίκυ Κουλιανού κράτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Η Ψευτουπηρέτρια» υποδυόμενη έναν άνδρα.

Ενας ρόλος-πρόκληση στον οποίο ανταποκρίθηκε με επιτυχία. Στα 50 της χρόνια, έχοντας ζήσει με πάθος την κάθε στιγμή, όπως η ίδια συνηθίζει να λέει, έχει γευτεί την καταξίωση. Φορώντας δημιουργίες των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου έχει διανύσει χιλιόμετρα στην πασαρέλα. Το κομμάτι «μόδα», όμως, το έχει αφήσει πίσω της τα τελευταία χρόνια.

Κάθε φορά που επιστρέφει στην πασαρέλα έστω για λίγο, κλέβει τις εντυπώσεις.

Με ένα νυφικό με δαντελένιες λεπτομέρειες εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, στο σόου «Starwalk for a cause by Bioten».

Με την χειμαρρώδη αυτοπεποίηθηση που την διακρίνει και ακαταμάχητα γοητευτική, η Βίκυ Κουλιανού έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο catwalk. 

Στο topmodels.gr, η Βίκυ Κουλιανού θυμάται στιγμές από την καριέρα της: «Μου στάθηκαν άνθρωποι της μόδας και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα γραφεία με τα οποία συνεργαζόμουν ήταν ένα σπουδαίο στήριγμα, ο Μιχάλης Ασλάνης που με ανακάλυψε, ο Armani που ήταν το πρώτο μου show στο Μιλάνο και μετά από αυτό άνοιξαν όλοι οι δρόμοι για show σε όλη την Ευρώπη. Οι αγαπημένοι μου σχεδιαστές ήταν o Ferre, o Armani, o Ysl και ο Valentino. Οταν δουλεύεις με αυτούς τους κορυφαίους στο είδος τους, έχεις μόνο να κερδίσεις, έχεις μόνο να πάρεις υπέροχα πράγματα, εμπειρίες ζωης. Πραγματικά δεν θα άλλαζα με τίποτα ότι έχω ζήσει, ήταν όλα υπέροχα. Πολλά ευτράπελα έχω να θυμάμαι. Έχει σπάσει το τακούνι μου σε show του Dior στο Παρίσι έπρεπε να συνεχίσω να περπατάω φυσικά χωρίς να πέσω! Σε ένα show του Ferre στο Μιλάνο μόλις κατέβηκα από την πασαρέλα έχασα τις αισθήσεις μου από την κούραση, έχοντας κάνει εκείνη την ημέρα 15 show. Φυσικά έπρεπε να συνεχίσω δέκα λέπτα μετά. Μετά θυμάμαι να έχει μπερδευτεί το φορεμα στο τακούνι!».