Διακοπές στη Βενετία για την Ευγενία Νιάρχου [εικόνες] | 0 bovary.gr
Διακοπές στη Βενετία για την Ευγενία Νιάρχου [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Διακοπές στη Βενετία για την Ευγενία Νιάρχου [εικόνες]


Εχει χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ενώ η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων.

Η Ευγενία Νιάρχου δεν χορταίνει τα ταξίδια και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Βενετία λίγο πριν το Πάσχα. Λίγες μόνο ημέρες μετά το ταξίδι της στο Χονγκ Κονγκ, η Ευγενία Νιάρχου έκανε στάση σε μια πόλη που αγαπά πολύ και έχει συνδεθεί με τα εντυπωσιακά κοσμήματα. Στέλνοντας καλημέρα στους φίλους της στα ιταλικά και ποζάροντας στα κανάλια της Βενετίας δημοσίευσε φωτογραφίες από την εξόρμησή της.


"Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων γεύσεων, πολιτισμών και εικόνων. Μου αρέσει να ταξιδεύω γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δε σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ’ έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν’ ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος" έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Στιγμές από το ταξίδι της στη Βενετία

Λίγες μέρες πριν στο Χονγκ Κονγκ