H πρώτη εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνες] | 0 bovary.gr
H πρώτη εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ

H πρώτη εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνες]


Η 32χρονη Ρωσίδα καλλονή, Ιρίνα Σάικ και ο 42χρονος Μπράντλει Κούπερ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες εβδομάδες και είναι πλημμυρισμένοι από συναισθήματα χαράς.

H Iρίνα Σάικ κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη γέννα της και το γεγονός δεν πήρε αμέσως έκταση. Το γνωστό περιοδικό που έκανε την αποκάλυψη για τη γέννα της αναφέρει ότι το μοντέλο και ο ηθοποιός νιώθουν ευλογημένοι. Η Ιρίνα Σάικ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα της και ο φωτογραφικός φακός καραδοκούσε για την απαθανατίσει.

Με casual, επιμελώς ατημέλητο look και μαύρα γυαλιά, - με ribbed φόρεμα και Hermes τσάντα- η Ιρίνα Σάικ δείχνει... σαν να μην έχει πάρει γραμμάριο μετά τη γέννα της. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ως αφοσιωμένη επαγγελματίας, δεν «πάγωσε» τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ο Μπράτλει Κούπερ στάθηκε στο πλευρό της και όλα κύλησαν υπέροχα για εκείνη και το μωρό τους. 

 

 

Το μωρό  θα πάρει το όνομα "Λέα ντι Σάιν Σάικ Κούπερ". Ενα όνομα με γαλλικές ρίζες. Όπως τονίζει το Vanity Fair, το όνομα «Lea» έχει βιβλικό υπόβαθρο και σημαίνει «αυτός που φέρνει καλά νέα».