Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη αλλιώς -Ποζάρει με εντυπωσιακές δημιουργίες [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη αλλιώς -Ποζάρει με εντυπωσιακές δημιουργίες [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη αλλιώς -Ποζάρει με εντυπωσιακές δημιουργίες [εικόνες]


Πόζαρε στον φακό του περιοδικού Life Magazine όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης μας, Κατερίνα Στεφανίδη παραχώρησε συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Πέτια Σαληκυριάκη, εκδότρια του περιοδικού και μίλησε για πτυχές της ζωής της, όνειρα και επιθυμίεςμ αναμνήσεις που την σημάδεψαν.

Φορώντας δημιουργίες που αναδεικνύουν την πιο θηλυκή της πλευρά, η Κατερίνα Στεφανίδη ξεδίπλωσε έναν άλλο εαυτό. Της γυναίκας εκτός στίβου που ξέρει να γοητεύει.


Παντρεύτηκες μικρή. Θα έκανες παύση για να κάνεις παιδιά; Έχουμε πει μετά τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά να κάναμε ένα παιδάκι με τη λογική ότι ακόμα θα είμαι μικρή για να μπορέσω να γυρίσω και για τους επόμενους Ολυμπιακούς. Ακόμα όμως δε μου χει χτυπήσει το καμπανάκι μου!

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως μητέρα; Θα έβαζες τα παιδιά σου στην ίδια λογική του αθλητισμού;

Σίγουρα θα τα έβαζα στον αθλητισμό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα τα έβαζα στο στίβο. Επειδή τον γνωρίζω τόσο καλά δεν θα ήθελα να είμαι η προπονήτριά τους αλλά νομίζω ότι δεν θα εμπιστευόμουν και κανέναν άλλο να είναι! Γι’ αυτό ίσως να τα έσπρωχνα σε κάποιο άλλο άθλημα: το τέννις, αν και δεν πάει καλά σε παγκόσμιο επίπεδο, αν είμαστε στην Αμερική το μπέιζμπολ που αν είσαι καλός βγάζεις εκατομμύρια.

Πες μου μία συμβουλή από τη μαμά σου και μία από τον πατέρα σου που κρατάς και πλέον τις βρίσκεις και μπροστά σου.

Ότι όσο ξεκινάς να έχεις επιτυχίες και γίνεσαι καλός θα υπάρχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι που θα χαίρονται πολύ και θα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον τομέα σου και στο περιβάλλον σου που θα σε ζηλεύουν και θα υπάρχει φθόνος. Μου λεγε από μικρή ο μπαμπάς ότι όσο περισσότεροι σε ζηλεύουν τόσο καλύτερα πας! Και με την καλή και με την κακή έννοια.

 

H ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ευχαρίστησε το περιοδικό για την όμορφη συνέντευξη και την ομολογουμένως εντυπωσιακή φωτογράφιση. 

Η καθημερινότητά της έχει σκληρές απαιτήσεις αλλά εκείνη βρίσκει τρόπο να απολαμβάνει τη ζωή έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της.