Shutterstock
Shutterstock
BEY'S BABY BUMP

Η 8 μηνών έγκυος, σε δίδυμα, Μπιγιονσέ, με λευκό κολλητό φόρεμα [εικόνες]


Η Μπιγιονσέ, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση της στη φετινή Coachella για να ανοίξει το δρόμο για την άφιξη των διδύμων, πέρασε το σαββατοκύριακο του Πάσχα σε μία πολύ πιο ήσυχη συγκέντρωση από αυτή που φιλοξενείται στην έρημο του Ίντιο της Καλιφόρνια.

Ο λόγος γίνεται για το πασχαλινό τραπέζι που ετοίμασε η μητέρα της Queen-B, Τίνα Νόουλς, για την οικογένεια και για κοντινούς φίλους. Φυσικά από τις εξέχουσες προσωπικότητες του εορταστικού τραπεζιού δεν μπορούσαν να λείπουν ο Jay-Z και η Blue Ivy, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Κέλι Ρόουλαντ με τον γιο της Τάιταν. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η μαμά Τίνα η οποία έκανε τη δουλειά του παπαράτσι, ανεβάζοντας στο Instagram ντοκουμέντα από την εορταστική ημέρα.

Τα posts ξεκίνησαν με ευχές για το Πάσχα από την Τίνα Νόουλς με μία guest εμφάνιση του συζύγου της, Ρίτσαρντ...

...και συνέχισαν με μία «παπαράτσικη» λήψη της Μπιγιονσέ, του Jay-Z και των παιδιών που φορούσαν αυτάκια.

 

 

Φυσικά όμως τα περισσότερα σχόλια απέσπασε η φωτογραφία της Τίνα με την Κέλι και την Μπιγιονσέ, η οποία περιμένει τα δίδυμα αδέρφια της Blue Ivy μέσα στον επόμενο μήνα. Η Τίνα δεν ξέχασε να αναφέρει και τη Σολάνζ, την δεύτερη κόρη της η οποία απουσίαζε γιατί βρισκόταν -που αλλού;- στην Coachella.

#breakanegg