Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σαγηνευτική στα 47 της με ανδρόγυνο look [εικόνες] | 0 bovary.gr
Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σαγηνευτική στα 47 της με ανδρόγυνο look [εικόνες] | 0 bovary.gr
ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σαγηνευτική στα 47 της με ανδρόγυνο look [εικόνες]


Στα 47 της χρόνια εξακολουθεί να σαγηνεύει.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη τραβώντας τα βλέμματα με την στιλιστική της επιλογή: με ένα κοστούμι και ένα δαντελένιο low-cut τοπ η ηθοποιός αποθέωσε το ανδρόγυνο look εκπέμποντας «κύματα» θηλυκότητας.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς συμπλήρωσε το look της με γόβες του οίκου Lοuboutin, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια.

Με αφορμή την ταινία της «Dad’s Army», η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχε εκφράσει δημόσια τη δυσαρέσκειά της για το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες ηθοποιούς άνω των 40.

«Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν ταινίες για γυναίκες στα 40 τους χρόνια. Απλά τα μεγάλα «αφεντικά» του Χόλιγουντ νιώθουν ότι οι θεατές δεν δείχνουν ενδιαφέρον γι’αυτά. Θα ήθελα να παίζω στο σινεμά, γιατί μεγάλωσα βλέποντας εκπληκτικές ερμηνείες από γυναίκες στα 40 τους. Υπάρχει μια συζήτηση στο Χόλιγουντ για την διαφορετικότηα. Οταν λέμε διαφορετικότητα και πολυμορφία, αυτό πρέπει να αφορά τόσο τις εθνοτικές διαφορές, όσο και τη διαφορά ηλικίας και τα διαφορετικά φύλα. Δεν πιστεύω ότι εγώ θα αλλάξω τα θέλω του κόσμου. Μέλημά μου είναι να κάνω είναι μια αξιόλογη ταινία που θα απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και των φυλών».

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, με φυσικό μακιγιάζ που τόνιζε διακριτικά τα δυνατά σημεία του προσώπου της και τα μαλλιά της αφημένα στους ώμους, έδειξε ότι η υπερβολή είναι κάτι που δεν χωρά στην γοητεία μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση.