H αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ | 0 bovary.gr
H αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ | 0 bovary.gr
Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

H αμήχανη αντίδραση του Πρίγκιπα Χάρι όταν τον ρώτησαν για τη Μέγκαν Μαρκλ


Προσπαθεί διακριτικά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να μιλά γι’αυτή. Ο Πρίγκιπας Χάρι ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε… πλαγίως για τη σχέση του με τη Μέγκαν Μάρκλ σε δημόσια εμφάνισή του με τον αδελφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον στα πλαίσια της εκστρατείας «Heads Together» για την πνευματική και ψυχική υγεία.

Το Νοέμβριο του 2016 έγινε για πρώτη φορά επιβεβαίωση της σχέσης του με την Μέγκαν Μαρκλ μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το Παλάτι. Η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από τότε που ήταν νεαρός, ο πρίγκιπας Χάρι γνώριζε την ζεστασιά με την οποία τον περιέβαλλε ο κόσμος. Αισθάνεται τυχερός που έχει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον υποστηρίζουν και ξέρει πόσο τυχερή και προνομιούχα ζωή έχει. Αυτό που γνωρίζει, επίσης, είναι η περιέργεια σχετικά με την ιδιωτική του ζωή. Δεν ήταν ποτέ άνετος με αυτό, αλλά έχει προσπαθήσει να μην ενδιαφέρεται για το πόσο τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του. Σπάνια έχει λάβει επίσημη θέση για τα δημοσιεύματα ''επιστημονικής φαντασίας'' που έχουν γραφτεί γι' αυτόν και έχει εργαστεί σκληρά για να αναπτύξει επαγγελματικές σχέσεις με τα ΜΜΕ, επικεντρώνοντας σε θέματα που ασχολείται και ενδιαφέρεται. Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα είδε την κατάσταση να περνά τα όρια. Η κοπέλα του Μέγκαν Μαρκλ υπέστη ''κύμα'' κακοποίησης και παρενόχλησης. Μερικά από όσα γράφτηκαν ήταν πολύ λαϊκά -συκοφαντίες στην πρώτη σελίδα εθνικής εφημερίδας, φυλετικά υπονοούμενα και λεκτικά σχόλια, ολοκληρωτικός σεξισμός και ρατσισμός από τα τρολς των social media και σχόλια στο διαδίκτυο. (...) Ο πρίγκιπας Χάρι ανησυχεί για την ασφάλεια της κα Μαρκλ και είναι βαθιά απογοητευμένος που δεν μπορεί να την προστατεύσει. Δεν είναι σωστό σχέση ολίγων μηνών να υποβάλλεται σε τέτοια ''θύελλα''».

Εκτοτε, ούτε ο Πρίγκιπας Χάρι, ούτε η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν ποτέ αναφορά για την σχέση τους. Κοινές τους φωτογραφίες βλέπουμε μόνο στον Τύπο.

 

 

 

A post shared by Stock News USA (@stocknewsusa) on Mar 30, 2017 at 3:49am PDT

 

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on Apr 1, 2017 at 9:11pm PDT

 

 

 

 

 

 

Δημοσιόγραφος ρώτησε χαρακτηριστικά τον Πρίγκιπα Χάρι: «Φαίνεται ότι διανύετε μια πολύ όμορφη φάση αυτή τη στιγμή, ότι έχετε επικεντρωθεί σε αυτό που θέλετε να κάνετε και είστε ευτυχισμένος. Αυτό σχετίζεται με την γυναίκα που υπάρχει στη ζωή σας;».

Ο Πρίγκιπας Χάρι, αμήχανος, απάντησε: «Θεωρώ ότι αυτή η εκστρατεία στην οποία συμμετέχουμε θέλει να εκφράσει ότι αν μιλήσεις, αν είσαι άνετος να μιλήσεις για κάποια πράγματα, για κάποιες εμπειρίες, τότε γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

«Είστε σε μια καλή φάση;» συνέχισε η ρεπόρτερ. «Ναι, φυσικά, είμαι σε μια καλή φάση και θέλουμε να είναι το Ηνωμένο Βασίλειο σε μια καλή φάση» ήταν η απάντησή του, θέλοντας να αποφύγει διακριτικά περαιτέρω ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.