Σπάνια φωτογραφία! Η Σοφία Καρβέλα μωρό μαζί με τους γονείς της [εικόνα] | 0 bovary.gr
Σπάνια φωτογραφία! Η Σοφία Καρβέλα μωρό μαζί με τους γονείς της [εικόνα] | 0 bovary.gr
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Σπάνια φωτογραφία! Η Σοφία Καρβέλα μωρό μαζί με τους γονείς της [εικόνα]


Μια τρυφερή ανάμνηση των παιδικών της χρόνων μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Μια σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της, Αννα Βίσση και Νίκο Καρβέλα. Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει σε βρεφική ηλικία και οι γονείς της την καμαρώνουν. Ο χωρισμός της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ήταν για εκείνη ένα κομβικό σημείο στη ζωή της. Με την τρυφερότητα και την αγάπη τους μπόρεσε να το διαχειριστεί.

 

 

Σε μια σπάνια συνέντευξή της στο SIGMA Κύπρου η Αννα Βίσση είχε μιλήσει για τον τρόπο που βίωσε τον χωρισμό της από το Νίκο Καρβέλα: «Επιασα πάτο και στα ερωτικά μου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήταν ο μεγαλύτερος μου πάτος. Έχω πονέσει σε πολλούς χωρισμούς. Ένα από τα χαρακτηριστικά μου με τον Νίκο ήταν πως θα θυσίαζα τα περισσότερα πράγματα για το Νίκο. Το έχω ζήσει να το κάνει και ο Νίκος για μένα. (...) Ο Νίκος ήταν ένας άνθρωπος ακραίος και καθόταν πάντα κάτω από την ομπρέλα μιας γυναίκας. Μου άρεσε, τον πίστευα και τον αγαπούσα. Αρκετές φορές διαφωνούσαμε όμως το συζητούσαμε. Μεταξύ μας αργότερα είπαμε ορισμένες αλήθειες. (...) Έφερε αρκετούς πόνους αυτός ο χωρισμός. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή ίσως και να μη μιλούσαμε και ποτέ με τον Καρβέλα. Έγινε και αυτό. Δεν βλεπόμασταν καθόλου. Ο χωρισμός μου με τον Νίκο ήρθε επειδή έκλεισε ο κύκλος της κοινής ζωής μας. Και στους δύο μας έκλεισε ταυτόχρονα ο κύκλος του έρωτα μας. Τελείωσε η ερωτική μας χημεία. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο χωρισμός μας ήταν αναγκαίος και απαραίτητος, ο τρόπος που χωρίσαμε ήταν η αρχή μιας δυνατής φιλίας που συνεχίζουμε τώρα».