H Kάρα Ντελεβίν ξύρισε (εντελώς) το κεφάλι της | 0 bovary.gr
H Kάρα Ντελεβίν ξύρισε (εντελώς) το κεφάλι της | 0 bovary.gr
ΕΓΙΝΕ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ

H Kάρα Ντελεβίν ξύρισε (εντελώς) το κεφάλι της


Η καταξίωση απαιτεί θυσίες. Η Κάρα Ντελεβίν απαθανατίστηκε πριν από λίγες ημέρες όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία «Life In A Year» η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της και η αλλαγή της αυτή έδειξε ότι δεν διστάζει να «τσαλακωθεί» για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός ρόλου-πρόκληση στην καριέρα της.

Η Κάρα Ντελεβίν πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια μικρή «γεύση» από την θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Ποζάροντας με choppy pixie cut είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Σου έρχομαι Life in a year movie».

Η φωτογραφία με το ξυρισμένο κεφάλι κάνει τον γύρο των μμε και εκείνη ίσως να απολαμβάνει την δημοσιότητα που πήρε η απίστευτη μεταμόρφωσή της.

Η Κάρα ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής της Πόπι, ενώ ήταν ακόμα στο σχολείο. Εχει δηλώσει ότι στην αρχή της καριέρα της της ήταν δύσκολο να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα. «Ήμουν όπως ένα ζώο στο κλουβί. Δεν ήξερα πού βρίσκονταν οι κάμερες και απλώς μετακινούμουν», είπε θέλοντας να περιγράψει τον εαυτό της. 

Το μοντέλο συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή, ενώ αναλαμβάνει κινηματογραφικές δουλειές και επανασυστήνεται ως σταρ του Χόλιγουντ.

 

 

 

 

 

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Apr 14, 2017 at 6:02pm PDT

 

 

 

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Apr 14, 2017 at 2:06pm PDT