Eκδρομή στον Αγιο Δομίνικο για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες] | 0 bovary.gr
Eκδρομή στον Αγιο Δομίνικο για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες] | 0 bovary.gr
27|04|2017 09:38
SHARE
ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Eκδρομή στον Αγιο Δομίνικο για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα [εικόνες]


Εκδρομή για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα στον Αγιο Δομίνικο!

Μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την μικρή τους απόδραση απολαμβάνοντας τις ομορφιές του εξωτικού προορισμού.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε πριν από αρκετές εβδομάδες στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη παίρνοντας την απόφαση να τον ακολουθήσει στο επαγγελματικό του βήμα.

Οταν ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται στα γυρίσματα του reality παιχνιδιού περνά στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του απολαμβάνοντας την ομορφιά του εξωτικού προορισμού. 

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του έκαναν περιήγηση στα χωριά του Αγιου Δομίνικου και με τον φακό τους κατέγραψαν στιγμές των διαδρομών τους.

Για την απόφαση της αγαπημένης του να τον ακολουθήσει στον Αγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που τη συναρπάζει.Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ και έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία»

H Xριστίνα Μπόμπα στην φωτογραφία που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Αφού περπατήσαμε ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο, ήρθε η ωρα για ξεκούραση».