H εκδίκηση της Μπέλα Χαντίντ στο Met Gala  | 0 bovary.gr
H εκδίκηση της Μπέλα Χαντίντ στο Met Gala | 0 bovary.gr
Η ΑΚΡΩΣ ΣΕΞΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

H εκδίκηση της Μπέλα Χαντίντ στο Met Gala


Ηταν, αναμφίβολα, μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του Met Gala.

Η Μπέλα Χαντίντ ξέρει καλά το παιχνίδι του εντυπωσιασμού. Με ένα άκρως σέξι catsuit -δια χειρός Alexander Wang- που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να παραληρήσουν.

O σχεδιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά για τη δημιουργία του: «Ηταν εκπληκτικό για μένα να σχεδιάσω ένα bodysuit για το Met Gala». Στις δημιουργίες που είδαμε στις πασαρέλες των Εβδομάδων Μόδας για το Φθινόπωρο του 2017, εξέχουσα θέση είχε ο συνδυασμός «goth» και «glam». Το ρούχο της Μπέλα Χαντίντ συνδύασε ακριβώς αυτά τα δύο στιλ και αγκάλιασε σαν γάντι το εκπληκτικό σώμα της. «Λατρεύω το σέξι look,ήξερα ότι ο Alex θα το δημιουργούσε για μένα. Οταν είδα το προσχέδιο,ήταν ακριβώς αυτό που μου είχε περιγράψει και αυτό που είχαμε οραματιστεί». Λίγο πιο μακριά από την Μπέλα Χαντίντ, ο πρώην σύντροφός της The Weeknd και η Σελένα Γκόμεζ ζούσαν τον έρωτά τους μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Toν Ιανουάριο του 2017, η Μπέλα Χαντίντ διέγραψε από τη διαδικτυακή της ζωή την Σελένα Γκόμεζ όταν την είδε μαζί με τον πρώην της, The Weeknd, λίγο μετά τον χωρισμό τους. Λίγους μήνες μετά, το μοντέλο αποφάσισε να διαγράψει τον ράπερ δείχνοντας ότι μάλλον κάτι την «πονά» ακόμα (αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος και η Σελένα Γκόμεζ την είχαν διαγράψει από την λίστα των «φίλων» τους από τον Μάρτιο).

Τον Φεβρουάριο η Μπέλα Χαντίντ είχε δηλώσει στην Τeen Vogue για την... φιλία της με τον ράπερ μετά το χωρισμό: «Θα τον σέβομαι και πάντα θα τον αγαπώ. Κάποιες φορές μπορείς να νιώθεις θλίψη ή να θες να το χειριστείς διαφορετικά, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν θες να κάψεις τη γέφυρα που πάλεψες τόσο σκληρά να χτίσεις». Μάλλον, όμως, οι συνεχείς αναρτήσεις του πρώην της με την νυν πολύ ανυπόφορες για εκείνη.

Η Μπέλα Χαντίντ με αέρα σταρ σκανδάλισε το ανδρικό κοινό που έδωσε το «παρών» στη διοργάνωση. Με το ρούχο που επέλεξε ίσως να πήρε και την... εκδίκησή της από τον πρώην της που έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του.