Aυτή είναι η γοητευτική αδελφή του Μπο [εικόνα] | 0 bovary.gr
Aυτή είναι η γοητευτική αδελφή του Μπο [εικόνα] | 0 bovary.gr
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

Aυτή είναι η γοητευτική αδελφή του Μπο [εικόνα]


Χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα ήρεμος, εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του στο Survivor. Ο Μπο είναι ένα από τα πρόσωπα του reality παιχνιδιού που -αποφεύγοντας τις ίντριγκες- έχουν δημιουργήσει δικό τους «κοινό» που τα υποστηρίζει.

Η αδελφή του Μπο, Νίνα Ξενίδου (αξίζει να σημειωθεί ότι το πραγματικό όνομα του Μπο είναι Χαράλαμπος Ξενίδης) είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα στο πλευρό του τραγουδιστή. Η Νίνα Ξενίδου μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Ε, αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα του.

«O Mπο που βλέπω στο παιχνίδι είναι ο Μπο που ξέρω και αυτό με ευχαριστεί πολύ, όπως του έγραψα και στο γράμμα. Ασφαλώς και χαίρομαι που γίνεται ακόμα πιο δημοφιλής, ποια δεν θα χαιρόταν για τον αδελφό της. Ο Μπο ποτέ δεν ήταν κουτσομπόλης και δεν του αρέσει να κάνει συζητήσεις για ίντριγκες. Μένει μακριά από όλα αυτά γιατί πολύ απλά αυτό κάνει στη ζωή του. Ζει κάνοντας αυτό που θέλει χωρίς να τον επηρεάζει η γνώμη των άλλων. Οσοι τον γνωρίζουν μπορεί να το επιβεβαιώσουν. Αν θεωρούσαμε ότι αυτό μπορεί να διδάχτηκε, τότε σίγουρα θα έλεγα ότι αυτό το έχει πάρει από το μπαμπά μας. Δεν είχε φανταστεί ποτέ την εικόνα του αδελφού μου με τριαντάεξι κιλά λιγότερο. Το καινούριο που έμαθα από εκείνον είναι το πώς μπορεί να το πετύχει αυτό κανείς χωρίς να του δημιουργήσει νεύρα και κακή ψυχολογία. Η αλήθεια είναι ότι από μικρός δεν ήταν φίλος του νερού και δεν κολυμπούσε εκεί που δεν πατούσε. Επειδή μεγαλώσαμε στην Γερμανία κάναμε κολύμβηση μόνο σε πισίνες. Δεν μεγαλώσαμε όπως οι υπόλοιποι Έλληνες στο νερό της θάλασσας. Ίσως για αυτό να του βγήκε αργότερα κάποια φοβία».

Facebook
Facebook