O Τοmmy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για το Costume Institute Gala 2017  | 0 bovary.gr
O Τοmmy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για το Costume Institute Gala 2017 | 0 bovary.gr
03|05|2017 16:15
SHARE
TOMMY HILFIGER

O Τοmmy και η Dee Hilfiger παρευρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης για το Costume Institute Gala 2017



Ο Tommy και η Dee Hilfiger παρακολούθησαν το Costume Institute Gala 2017 στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, τη 1 Μαΐου 2017 στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν την έναρξη του «Rei Kawakubo / Comme des Garçons: Art of the In-Between».

Η εκδήλωση εξερευνά τη δουλειά της σχεδιάστριας μόδας από την Ιαπωνία Rei Kawakubo, η οποία είναι γνωστή για την επανεξέταση της συμβατικής αισθητικής με το καλλιτεχνικό, πρωτοποριακό όραμά της. Τη βραδιά του Met Gala προέδρευσαν: η Rei Kawakubo και η Caroline Kennedy αλλά και ο Tom Brady, η Gisele Bündchen, η Katy Perry, ο Pharrell Williams και η Anna Wintour.

Οι καλεσμένοι που καθόντουσαν στο τραπέζι του Tommy Hilfiger ήταν οι: Dee Hilfiger, η παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid με τον αδερφό της Anwar και τη μητέρα της Yolanda, o music executive Tommy Mottola και η γυναίκα του τραγουδίστρια και ηθοποιός Thalia Mottola, η ηθοποιός Deepika Padukone, και ο Chief Executive Officer της Tommy Hilfiger Daniel Grieder και η Chief Brand Officer Avery Baker.

“Το Met Gala είναι μια φανταστική εορταστική στιγμή για την παγκόσμια βιομηχανία μας και το σπουδαίο έργο που το Ινστιτούτο Κοστουμιών κάνει", δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Θαυμάζω το όραμα της Rei Kawakubo και ο συνδυασμός αντικρουόμενων θεμάτων μας εμπνέει όλους να σκεφτόμαστε τη μόδα με έναν νέο τρόπο. Η Rei Kawakubo είναι μια πραγματική οραματίστρια και πρωταθλήτρια στο χώρο της μόδας. "

Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση χρησιμοποιώντας το #TommyHilfiger στο Twitter και στο Instagram. Ο Tommy Hilfiger φόρεσε ένα μαύρο tropical wool single-breasted tuxedo και γιλέκο με μαύρο tuxedo παντελόνι, όλα από την Tommy Hilfiger Tailored συλλογή.

Η Dee Hilfiger φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο Hilfiger Collection φόρεμα με μαύρα και χρυσά πούλια και διακοσμητικά μαύρα φτερά.

Το Supermodel Gigi Hadid φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο nude σακάκι-φόρεμα από τη Hilfiger Collection με φούστα από μεταξωτό τούλι.

Ο μουσικός executive Tommy Mottola φόρεσε ένα midnight μπλε two-button, shawl collar tuxedo με ένα γαλλικό άσπρο cuff tuxedo πουκάμισο, όλα από τον Tommy Hilfiger Tailored συλλογή.

Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια Thalia Mottola φόρεσε μια ειδικά σχεδιασμένη Hilfiger Collection τουαλέτα με έναν ώμο διακοσμημένη με μαύρα κρύσταλλα.

Η φιλάνθρωπος και συγγραφέας Yolanda Hadid φόρεσε μια ειδικά σχεδιασμένη Hilfiger Collection μαύρη τουαλέτα, αναμεμειγμένη με στρώματα από sheer chiffon georgette σε μαύρο και nude χρώμα με παγιέτες στους ώμους και στα μανίκια.
 

Το μοντέλο Anwar Hadid φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο Tommy Hilfiger Tailored μαύρο μάλλινο tuxedo σακάκι με σατέν γιακά και μάλλινο tuxedo παντελόνι με σατέν ρίγα.

Η ηθοποιός Deepika Padukone φόρεσε μια ειδικά σχεδιασμένη Hilfiger Collection λευκή τουαλέτα από μετάξι με κοσμήματα στους ώμους και degrade tone-on-tone κρυστάλλινα πούλια κατά μήκος του ποδιού.

Ο Daniel Grieder, Διευθύνων Σύμβουλος του Tommy Hilfiger Global και PVH Europe, φόρεσε ένα ναυτικό tuxedo σακάκι με μαύρο σατέν γιακά και ταιριαστό παντελόνι, ένα λευκό βαμβακερό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα, όλα από τη Tommy Hilfiger Tailored συλλογή.

Η Avery Baker, Chief Brand Officer της Tommy Hilfiger, φόρεσε μια ειδικά σχεδιασμένη Hilfiger Collection στράπλες nude τουαλέτα με χρυσά και ασημένια πούλια στο μπούστο.

Η Tommy Hilfiger Tailored συλλογή είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.