Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί» | 0 bovary.gr
Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί» | 0 bovary.gr
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί»


Eίναι μια από τις πιο αξιόλογες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Μια γυναίκα που ξέρει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο με τη δουλειά της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Οmikron και μίλησε για όλα αυτά που αγαπά. Ενδιαφέρον έχει η -για πρώτη φορά- δημόσια αναφορά στον άνθρωπο της ζωής της, τον επί χρόνια σύντροφό της, Χρήστο Κορτσέλη.

Σκέφτηκες πώς θα είσαι ως μάνα; Εάν θα είσαι και εκεί υπερπροστατευτική; Oχι γιατί δεν το έχω σκεφτεί. Κάποιες φάσεις περνάει απ’ το μυαλό μου αλλά είναι μακρινό.

Για εσάς τις γυναίκες είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχει αντίστροφη μέτρηση. Μου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα παιδί. Είναι πιθανά όλα τα σενάρια. Εάν γίνει όμως θέλω να το κάνω αφοσιωμένα και όσο καλύτερα μπορώ γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη ευθύνη.

Θέλεις να παντρευτείς να κάνεις οικογένεια; Είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί.Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας.

Το ότι τα media αρχίζουν να ρωτάνε πια περισσότερο για την προσωπική σου ζωή σε αγχώνει; Δεν θα γίνει όμως με ένα κίτρινο τρόπο. Απ’ την άλλη είμαι 34 επομένως θεωρώ λογικό κάποιος να με ρωτάει αν θα κάμω παιδί κι αν θα παντρευτώ. Δεν με έχει κάνει κανείς να νιώσω ότι ρωτάει κουτσομπολίστικα ή κίτρινα. Ούτε θα απαντούσα σε κάτι πιο πικάντικο.

Πέρασες κρίση ηλικίας; Μετά τα 30 φρίκαρα. Ηταν πολύ κομβική ηλικία γιατί πριν είχα άλλοθι τη νεότητα, μπορούσα να είμαι και λίγο παιδί. Μετά τα 30 , όμως, αρχίζει η πραγματική ζωή και είναι πολύ πιο συναρπαστικό. Ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις απ’ τη ζωή σου. Νιώθω καλύτερα και πιο σίγουρη.

Ερωτεύτηκες με πάθος Νατάσσα; Αλίμονο! Αν και έχω ερωτευτεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Ούτε έχω ζήσει δράματα ερωτικά. Ηταν νορμάλ τα πράγματα.

Ερωτεύεσαι εύκολα; Πολύ δύσκολα θα βρω έναν άνθρωπο να τον εμπιστευτώ, να τον πιστέψω και να είμαι μαζί του. Πιστεύω στην αγάπη, στην ερωτική διάθεση αλλά ήταν δύσκολο να πω ότι με αυτόν θέλω να περάσω τη ζωή μου. Η πιο έντονη και σοβαρή σχέση μου είναι αυτή που είμαι τώρα.

Τι ερωτεύτηκες σε αυτόν; Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Ολες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα.