Σοβαρός τραυματισμός για τον Νίνο -Η κατάσταση της υγείας του [εικόνα] | 0 bovary.gr
Σοβαρός τραυματισμός για τον Νίνο -Η κατάσταση της υγείας του [εικόνα] | 0 bovary.gr
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Σοβαρός τραυματισμός για τον Νίνο -Η κατάσταση της υγείας του [εικόνα]


Ενας σοβαρός τραυματισμός είναι η αιτία της ακύρωσης των εμφανίσεών του Νίνο στην Κύπρο.

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα που τον αναγκάζει να παραμείνει σε ακινησία. Η κατάστασή της υγείας του δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο αλλά οι γιατροί του συνέστησαν να απέχει από τα επαγγελματικά του καθήκοντα μέχρι να επανέλθει. Είναι γνωστή η άψογη επικοινωνία που έχει με τους θαυμαστές του και και γι’αυτό ακριβώς τον λόγο, ήρθε άμεση ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Η λιτή ανακοίνωση ξεκαθαρίζει την κατάσταση της υγείας του και αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι κατέκλυσαν τον λογαριασμό του από ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

 

 

«Προς μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω πως λόγω σοβαρού τραυματισμού που είχα την περασμένη εβδομάδα δε μπορώ να παρευρεθώ απόψε στην Κύπρο μιας και πρέπει τελικά να παραμείνω σε ακινησία για ακόμη μια ημέρα... Η εμφάνιση αναβάλλεται και θα ενημερωθείτε άμεσα για τη νέα ημερομηνία! Αύριο όμως το closing party μας θα γίνει κανονικά στο Cabaret με τη καλύτερη διάθεση για να γιορτάσουμε μαζί αυτούς τους δύο υπέροχους μήνες που περάσαμε» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οξύς πόνος που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής στη μέση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι να ξεπεραστεί εντελώς.

 

 

 

 

TAGS