O Aντώνης Κανάκης έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης του  | 0 bovary.gr
O Aντώνης Κανάκης έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης του | 0 bovary.gr
ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

O Aντώνης Κανάκης έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης του


Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας ευτυχισμένος και αφοσιωμένος μπαμπάς και η μικρή του κόρη έχει γίνει η πρώτη του προτεραιότητα.

Στον αέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαίου έδειξε για πρώτη φορά στους τηλεθεατές φωτογραφία της κόρης του!

Πριν από λίγους μήνες, ο παρουσιαστής με συγκίνηση είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής: «Μην με κοιτάτε.Είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που δεν το έφερα εδώ! Γενικότερα, εδώ και έξι μέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου! Κυρίες και κύριοι, έτσι είναι το ύφος ενός χαζεμένου ανθρώπου, κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από την χαρά του άνθρωπος. Στέλνω πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι και… ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να κάνω εκπομπή». Την Δευτέρα, ο παρουσιαστής πήρε το κινητό του ανά χείρας και μας έδειξε μια γλυκιά φωτογραφία της μικρής του κόρης, με την κάμερα να κάνει ζουμ.

«Σήμερα έχω κάτι φωτογραφίες να σας δείξω, και το σκέφτομαι αν πρέπει να το δείξω.Αυτή είναι μια φωτογραφία από το εκπληκτικό μπουτάκι, αυτό το απολαυστικό μπουτάκι της γλυκύτατης κορούλας μου. Εδώ βλέπετε την κάλτσα που φοράει. Είναι η κάλτσα που φοράει» δήλωσε on air.