Πάνος Ιωαννίδης: Γιατί τέτοιος χαμός με τον κούκλο κριτή του MasterChef  | 0 bovary.gr
Πάνος Ιωαννίδης: Γιατί τέτοιος χαμός με τον κούκλο κριτή του MasterChef | 0 bovary.gr
ΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Πάνος Ιωαννίδης: Γιατί τέτοιος χαμός με τον κούκλο κριτή του MasterChef


To Μaster Chef επέστρεψε στις οθόνες μας και ένα πρόσωπο με ενδιαφέρον έκανε new entry στο τηλεοπτικό πεδίο.

Ο σεφ που βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου, σε ρόλο κριτή. Ο λόγος για την Πάνο Ιωαννίδη που ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής του παιχνιδιού έχει μαγνητίσει την προσοχή του κοινού. O 42χρονος, Πάνος Ιωαννίδης, έχει γοητεύσει με την παρουσία του, τα σωστά ελληνικά του, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τους διαγωνιζόμενους.

Στην πρεμιέρα του Master Chef, το Τwitter κατακλύστηκε από σχόλια γυναικών που παραδόθηκαν «αμαχητί» στην αρρενωπότητά του. Ομως, ο Πάνος Ιωαννίδης δεν είναι μόνο ένας ακόμα ελκυστικός άνδρας που εισέβαλε στον αχανή τηλεοπτικό κόσμο. Είναι ένα πρόσωπο καταξιωμένο στον τομέα του, με μακρά πορεία στο χώρο της γαστρονομίας. Η αγάπη του για την μαγειρική γεννήθηκε σε παιδική ηλικία και τον οδήγησε στην ανάπτυξη πολλαπλών δεξιοτήτων: food styling, food design, food photography, business planning, management γαστρονομίας και τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διακεκριμένος σεφ έχει επιμεληθεί πιάτα για τον βασιλιά της Ολλανδίας, του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό και άλλων γαλαζοαίματων και ευγενών.

Οι περιπέτειες και οι συγκινήσεις στον κόσμο της μαγειρικής δεν σταματούν για εκείνον. Ενα πρόσωπο που θα μας απασχολήσει με την τηλεοπτική του παρουσία: κράμα επαγγελματισμού και γοητείας.