Μοντέλο με Cat eye syndrome πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική φωτογράφιση μόδας | 0 bovary.gr
Μοντέλο με Cat eye syndrome πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική φωτογράφιση μόδας | 0 bovary.gr
CAT EYE SYNDROME

Μοντέλο με Cat eye syndrome πρωταγωνιστεί σε μια συγκλονιστική φωτογράφιση μόδας


«Ημουν τυχερή που από μικρή έμαθα να αγαπώ τον εαυτό μου. Βλέπω παιδιά να ασκούν bullying στα άλλα παιδιά, όπως δεχόμουν κι εγώ.

Κάποια παιδιά τα κοροιδεύουν για τις φακίδες τους και εμένα με κορόιδευαν για τα μάτια μου. Αλλά, αλήθεια, τώρα ποια είναι η διαφορά; Το ότι έχω αυτό το σύνδρομο δεν με περιόρισε.

Καθένας από εμάς νιώθει ότι έχει «περιορισμούς» με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και η αλήθεια είναι ότι δεν νιώθω το σύνδρομό μου να είναι διαφορετικό από ιδιαιτερότητες που έχουν άλλοι άνθρωποι. Ολες οι διαφορές είναι όμορφες, όλες οι διαφορές είναι ίδιες. Ολη μου τη ζωή έλεγα στον εαυτό μου «Θα γίνεις διάσημη και μεγάλη αλλά δεν ξέρω πώς». Aυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να βοηθήσω και τους άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θέλω να δω τον κόσμο να αλλάζει.

 

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 7, 2017 at 3:28pm PST

 

Ήμουν πάντα καλλιτέχνης στην καρδιά. Οταν ήμουν μικρή, αυτό που έκανα ήταν να ζωγραφίζω και να τρέχω στο δάσος το πρωί. Δεν επέστρεφα στο σπίτι, αν δεν βράδιαζε. Πάντα ήθελα να είμαι δημιουργική. Πάντα ήμουν εσωστρεφής και ανεξάρτητη. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόμουν ποτέ μοντέλο ή ηθοποιός. Επειδή δεν προσπαθώ, οι πιο όμορφες ευκαιρίες έρχονται τυχαία για μένα. Ενώ απλά ασχολούμουν με την τέχνη, ένας διάσημος φωτογράφος μόδας, ο Nick Knight έπεσε πάνω μου στο Instagram και ήθελε να κάνουμε κάτι μαζί. Δεν ήξερε τι ακριβώς όμως πίστευε ότι ήταν επικό. Τότε του είπα: «Ξέρεις ποια είμαι; Γιατί δεν είμαι κάποια...».

«Είσαι απίστευτη» μου είπε. Είχε μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό μου και μου είπε ότι «Θα έχουμε ένα editorial στο V Μagazine». Δεν περιμένα ποτέ να δω κάποιον που δεν είναι στερεοτυπικά όμορφος σε ένα editorial μόδας. Το έκανα γιατί πιστεύω ότι είμαστε όλοι διαφορετικοί. Κανένας δεν μοιάζει με τον άλλον, κανένας δεν είναι τέλειος. Αυτό μας κάνει μοναδικούς με διαφορετικούς τρόπους. Ισως να μην έβλεπε κάποιος ένα άτομο σαν εμένα σε ένα editorial μόδας. Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο. Θέλω να με βλέπουν. Θέλω να κάνω τα πάντα. Θέλω να κάνω πράγματα που κανείς δεν θα ξεχάσει».

Στα 29 της χρόνια, η Caitin Stickels, μοντέλο από το Seattle γεννήθηκε με το σύνδρομο «Cat Eye» (Schmid-Fraccaro syndrome). Ενα σύνδρομο που περιλαμβάνει καθυστέρηση στην ανάπτυξη του σώματος, πνευματική καθυστέρηση, ανωμαλίες στη δομή του ματιού (όπως πχ. κολόβωμα της ίριδας), προβλήματα στην καρδιά.

«Πάντα θαύμαζα αυτόν τον χώρο και πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσω της μόδας και της φωτογραφίας. Αυτή η συνεργασία είναι ο πιο όμορφος ανεμοστρόβιλος της ζωής μου» δηλώνει το μοντέλο για τη συνεργασία του με το V Μagazine που την φιλοξένησε στο editorial του.

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 8, 2017 at 8:31pm PST

 

 

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 9, 2017 at 1:32pm PST

 

 

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 10, 2017 at 10:04am PST

 

 

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 10, 2017 at 1:37pm PST

 

 

 

A post shared by caitin stickels (@caitinkitten) on Mar 13, 2017 at 10:57am PDT