Ο 15χρονος Σπαλιάρας δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό! [εικόνες] | 0 bovary.gr
Ο 15χρονος Σπαλιάρας δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό! [εικόνες] | 0 bovary.gr
AΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ

Ο 15χρονος Σπαλιάρας δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό! [εικόνες]


Με τη συμμετοχή του στο Survivor οι μετοχές του στην ελληνική showbiz «εκτοξεύτηκαν». Συμπαθής στο κοινό, χαμηλών τόνων, γοητευτικός.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετρά χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ ενώ εχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές σειρές. Σήμερα, τον βλέπουμε σε ρόλο «Μαχητή» στο ριάλιτι παιχνίδι του ΣΚΑΙ, ενώ ο ίδιος δείχνει ότι απλά απολαμβάνει τις περιπέτειές του στον Αγιο Δομίνικο χωρίς άγχος για το έπαλθο.

Πριν από δύο χρόνια, μια δήλωσή του για την ερωτική σχέση του με 4.000 γυναίκες είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού από τα μέσα. Ομως, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει και μια άλλη πλευρά: αυτή του συνεσταλμένου παιδιού που κάποτε φορούσε γυαλιά μυωπίας και κρατούσε μια μπάλα μπάσκετ. Στα 15 του χρόνια.

Το evros-news.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα, αγνώριστο σε εφηβική ηλικία όταν ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ των Παίδων σε διεθνές τουρνουά που έγινε το 1991 στο Rochelle της Γαλλίας.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το evros-news.gr, ως μπασκετμπολίστας είχε μέτριες επιδόσεις και χρησιμοποιούνταν αλλαγή για λίγα λεπτά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.