34χρονη μητέρα που επέζησε από πυρκαγιά θηλάζει το μωρό της παρά τους τρομερούς πόνους | 0 bovary.gr
34χρονη μητέρα που επέζησε από πυρκαγιά θηλάζει το μωρό της παρά τους τρομερούς πόνους | 0 bovary.gr
ΜΙΑ ΗΡΩΙΔΑ

34χρονη μητέρα που επέζησε από πυρκαγιά θηλάζει το μωρό της παρά τους τρομερούς πόνους


«Οταν είδα για πρώτη φορά την Schamica στην selfie που έβγαλε με το κινητό της θηλάζοντας, σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα να γίνει ένα έργο τέχνης που θα φωνάζει ότι είναι δυνατή, αφοσιωμένη, μαχήτρια.

Αυτή η υπερηρωίδα θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με τον κόσμο, θέλοντας να προσεγγίσει όσους το χρειάζονται περισσότερο. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να ανακόπτουν την επίτευξη των στόχων τους λόγω ανασφαλειών τους, τραγωδιών που ζουν, αρρωστιών... Στη Mimi δεν ήρθαν εύκολα τα πράγματα, αλλά λάμπει από αυτοπεποίθηση, αγάπη για τον εαυτό της και γενναιότητα. Γεννιόμαστε με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά η ζωή καμιά φορά μας τα ξεθωριάζει. Η Μimi είναι ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς να πολεμάμε. Ενας ειλικρινής, ταπεινός μαχητής. Είμαστε ευγνώμονες για τους τα όμορφα σχόλια, τα μηνύματα και την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ολοι οι επιζήσαντες είναι ενωμένοι και μετρούν τις ευλογίες της ζωής τους. Οι μαμάδες που θέλουν να θηλάσουν δεν βρίσκουν δικαιολογίες. Η τέχνη μας ενώνει και τα social media μας βοηθούν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η φωτογράφος Ivette Ivens δημοσιεύοντας το πορτραίτο της Schamica.

Η 34χρονη Schamica Stevenson υπέστη σοβαρά εγκαύματα από πυρκαγιά στο σπίτι της σε ηλικία 2 ετών στην πολιτεία Μίσιγκαν. Δεν θήλασε το πρώτο της παιδί αλλά αποφάσισε να το κάνει στο δεύτερο παρά τον πόνο για να δώσει ελπίδα σε άλλες, νέες μαμάδες. «Ηθελα να μοιραστώ την ιστορία μου για να βοηθήσω τους άλλους και να μην εγκαταλείψω όπως έκανα όταν ήμουν 20 ετών» δηλώνει η ίδια.

Η Schamica φοβόταν να μείνει έγκυος την πρώτη φορά από τα σημάδια που είχε στην κοιλιά της. Mε δύο εγκυμοσύνες σε διάστημα 14 χρόνων και δύο αποβολές, η Μimi δυσκολεύτηκε να θηλάσει και ελπίζει αυτή η πράξη της να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες για να νιώσουν αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

 

 

A post shared by Ivette Ivens (@ivetteivens) on May 10, 2017 at 6:48pm PDT