Μαρία Μενούνος: «Θα δοκιμάσω τα πάντα για να καταφέρω να αποκτήσω ένα παιδί» | 0 bovary.gr
Μαρία Μενούνος: «Θα δοκιμάσω τα πάντα για να καταφέρω να αποκτήσω ένα παιδί» | 0 bovary.gr
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ

Μαρία Μενούνος: «Θα δοκιμάσω τα πάντα για να καταφέρω να αποκτήσω ένα παιδί»


Ακολουθεί μια επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό και απολαμβάνει μια ισορροπημένη προσωπική ζωή στο πλευρό του επί 19 χρόνια συντρόφου της Κeven Undergaro.

Η οικοδέσποινα του E! Νews Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό People για τη ζωή της στο Los Angeles, την καριέρα της, την οικογένειά της και τα σχέδιά της για την απόκτηση παιδιού με τον σύντροφό της.

Πέρυσι το καλοκαίρι μοιράστηκες πως μπήκες στη διαδικασία τεχνητής γονιμοποίησης για να κάνετε με τον Κeven τη δική σας οικογένεια. Σε μια συνέντευξη στο Health magazine είπες πως ο γιατρός σου, σου είπε πως δεν είναι πιθανό να συλλάβεις με φυσιολογικό τρόπο. Η τεχνητή γονιμοποίηση και η κατάψυξη ωαρίων ήταν μια άμεση απόφαση;

Ο Kev και εγώ θέλουμε όσο τίποτα άλλο παιδιά. Η μαμά και ο μπαμπάς μου θέλουν επίσης πολύ να αποκτήσουν εγγόνια. Πραγματικά, πιστεύω πως δεν θα μπορούσα να κάνω ένα μεγαλύτερο δώρο στη μητέρα μου. Σε αυτή τη φάση θα δοκιμάσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν όλα ταυτόχρονα. Θέλουμε πρώτα η μαμά μου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.