«Charlie bit my finger!»: Δείτε πώς είναι σήμερα τα δύο αδέλφια που σάρωσαν το You Tube | 0 bovary.gr
«Charlie bit my finger!»: Δείτε πώς είναι σήμερα τα δύο αδέλφια που σάρωσαν το You Tube | 0 bovary.gr
CHARLIE BIT MY FINGER

«Charlie bit my finger!»: Δείτε πώς είναι σήμερα τα δύο αδέλφια που σάρωσαν το You Tube


«O Tσάρλι δάγκωσε το δάχτυλό μου!».

Στις 22 Μαΐου του 2007, ένα ερασιτεχνικό βίντεο λίγων δευτερολέπτων κατάφερε να αλλάξει για πάντα την ζωή της οικογένειας του Χάρι και του Τσάρλι: των πρωταγωνιστών του βίντεο «Charlie bit my finger» που σάρωσε το Διαδίκτυο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ χτυπημάτων πριν από 10 χρόνια. Ο Τσάρλι δαγκώνει το δάχτυλο του αδελφού του και ο δεύτερος δεν μπορεί να κρύψει τον... πόνο του. Ο χαρακτηριστικός μορφασμός του κατάφερε να μείνει στην ιστορία του Διαδικτύου, μαθαίνοντάς μας τι πραγματικά θα πει «viral».
Ο 13χρονος πλέον Χάρι και ο 11χρονος Τσαρλι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ένα «πείραγμα» μεταξύ τους σε πολύ μικρή ηλικία μπορούσε να γίνει το «διαβατήριο» για ένα επικερδές μέλλον.

 

Το viral βίντεό τους έχει φτάσει να αριθμεί περισσότερα από 849 εκατομμύρια κλικ και είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα μεγαλύτερα hit του You Tube. Πώς είναι σήμερα η ζωή των δύο αδελφών που έγιναν διάσημοι... από κούνια;

Δέκα χρόνια μετά, ο Τσάρλι και ο Χάρι ζουν μια καθημερινότητα με σχολικές υποχρεώσεις. «Εξαργύρωσαν» την αναγνωρισιμότητά τους με διαφημίσεις και συμμετοχή σε εκπομπές. Η οικογένεια κατάφερε να κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες, δηλαδή περίπου 1.1 εκατομμύρια ευρώ!