Η πρώτη συνάντηση της Ειρήνης και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά το Survivor [εικόνα] | 0 bovary.gr
Η πρώτη συνάντηση της Ειρήνης και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά το Survivor [εικόνα] | 0 bovary.gr
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η πρώτη συνάντηση της Ειρήνης και της Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μετά το Survivor [εικόνα]


Ξανά μαζί οι αδελφές Αϊνατζόγλου, μετά το Survivor!

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή τους από το reality παιχνίδι και αποτύπωσαν την στιγμή μέσω Instagram.

Η Ειρήνη Αϊνατζόγλου μετά την απόχωρησή της από το Survivor, ταξίδεψε στο Καζακστάν με το Νίκο Κοκλώνη για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Oι δυο αδελφές δεν είχαν καταφέρει να βρεθούν μετά το Survivor -μετά την αποχώρηση και της Ελισάβετ- και η προσμονή τους γι’αυτή τη συνάντηση ήταν μεγάλη. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από την Ελισάβετ στο Instagram με την ίδια να γράφει «Επιτέλους μαζί!».

Η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου αμέσως μετά την αποχώρησή της από το Survivor, πριν από λίγες ημέρες, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα»: «Το γεγονός ότι έχω βρεθεί πολλές φορές υποψήφια στο παρελθόν ήταν κάτι που δεν το θεωρούσα δίκαιο. Τουλάχιστον δεν το θεωρούσα δίκαιο μέχρι τώρα που είχα αλλάξει τελείως σαν Ελισάβετ μέσα στο παιχνίδι. Στην αρχή του παιχνιδιού πίστευα ότι νικητής θα είναι ο Μάριος. Στην πορεία του παιχνιδιού πιστεύω ότι παίζουν πολλά ρόλο. Οπότε νομίζω ότι νικητής του παιχνιδιού θα είναι ο Κωνσταντίνος».

 

 

A post shared by Elisabet Ainatzoglou (@elion_ang) on May 23, 2017 at 3:38am PDT