Η «συρρίκνωση» του Κωνσταντίνου Βασάλου - Το Survivor τον άφησε... μισό | 0 bovary.gr
Η «συρρίκνωση» του Κωνσταντίνου Βασάλου - Το Survivor τον άφησε... μισό | 0 bovary.gr
SURVIVOR

Η «συρρίκνωση» του Κωνσταντίνου Βασάλου - Το Survivor τον άφησε... μισό


Ενας άλλος άνθρωπος έγινε στον Αγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα στους λίγους μήνες παραμονής του εκεί λόγω Survivor. Personal trainer, ναυαγοσώστης, πρωταθλητής στο bodybuilding.

Η καθημερινότητα του 27χρονου Κωνσταντίνου Βασάλου πριν μπει στο Survivor ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της αφιερωμένη στην σκληρή προπόνηση γι’αυτό και το σώμα του κατάφερε να τον αναδείξει νικητή σε πολλούς αγώνες bodybuilding σε Ελλάδα και εξωτερικό. 7 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα, δεν είναι λίγα. Κατανάλωνε ημερησίως 4.000 θερμίδες και από την αρχή της παραμονής του στο Survivor, οι θερμίδες μειώθηκαν στις 400. Γι’ αυτό και σήμερα η εικόνα του μοιάζει εντελώς διαφορετική. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 22ο Πανελλήνιο Κύπελλο της ΕΟΣΔ στην κατηγορία Men's Physique +178 cm, ενώ στο IFBB Diamond Cup κατέκτησε το χάλκινο" μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Η συμμετοχή του στο reality παιχνίδι τον έκανε ευρύτερα γνωστό στο κοινό, καταφέρνοντας να κερδίσει την συμπάθειά του και την στήριξη του. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου του παιχνιδιού και η γοητευτική παρουσία του έχει κατακτήσει το γυναικείο κοινό. Μάλιστα στο πάρτι για την ελληνοτουρκική φιλία, η πυγμάχος Sabriye Sengul δήλωσε ερωτευμένη μαζί του!

 

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγο πριν μπει στο Survivor...