Ευτυχισμένος μπαμπάς! Ο Σωτήρης Κοντιζάς του MasterChef παίζει πιάνο στην 16μηνών κόρη του [βίντεο] | 0 bovary.gr
Ευτυχισμένος μπαμπάς! Ο Σωτήρης Κοντιζάς του MasterChef παίζει πιάνο στην 16μηνών κόρη του [βίντεο] | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Ευτυχισμένος μπαμπάς! Ο Σωτήρης Κοντιζάς του MasterChef παίζει πιάνο στην 16μηνών κόρη του [βίντεο]


Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς είναι ένα από τα πρόσωπα που εισέβαλαν στο τηλεοπτικό πεδίο την φετινή σεζόν και κέρδισαν αμέσως τις εντυπώσεις.

Το μεράκι, η αφοσίωση και η πειθαρχία του γρήγορα προχώρησαν την καριέρα του στον κόσμο της γαστρονομίας. Ο Χριστόφορος Πέσκιας ήταν ο σεφ που πίστεψε στις δυνατότητές του Σωτήρη Κοντιζά από την πρώτη στιγμή και μαζί του ξεκίνησε η διαδρομή επιτυχίας στην Ελλάδα. Πλέον είναι Head chef στο εστιάτοριο «Nolan» που έχει ιδιαίτερη θέση στις γαστρονομικές επιλογές των Αθηναίων. Με πατέρα Ελληνα και μητέρα Γιαπωνέζα (η οποία έχει ταλέντο στη μαγειρική), ο Σωτήρης Κοντιζάς γοητεύει με τα εξωτικά στοιχεία της εμφάνισής του.

Πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες, κρύβεται η στήριξη της οικογένειάς του. Ο Σωτήρης Κοντιζάς απολαμβάνει μια ευτυχισμένη ζωή με την σύζυγό του και την 16 μηνών κόρη τους. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso και τη Μαρία Ανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου από την πρώτη ματιά, αν και δεν ήξερε να μαγειρεύει τίποτα. Τώρα κάνει τα πάντα και φροντίζει και την 16 μηνών κορούλα μας. Εγώ τρέχω πολύ με το εστιατόριο αλλά και στο MasterChef, όπου λαμβάνω μόνο θετικά σχόλια». Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σωτήρης Κοντιζάς μας την σύστησε την κόρη του για πρώτη φορά... μετά μουσικής.

Ενα από τα ταλέντα του είναι οι επιδόσεις του στο πιάνο! Εκείνος παίζει το La la Land και εκείνη το απολαμβάνει. «City of stars» είναι το τραγούδι που επέλεξε για να αφιερώσει στην κόρη του και εκείνη με έναν τόσο αφοσιωμένο και τρυφερό μπαμπά δεν μπορεί παρά να είναι ένα χαρούμενο παιδί.

 

 

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on May 9, 2017 at 7:56am PDT