Καμία δίαιτα! Δείτε πόσα κιλά έχασε ο Γιώργος Χρανιώτης από την αρχή του Survivor [βίντεο] | 0 bovary.gr
Καμία δίαιτα! Δείτε πόσα κιλά έχασε ο Γιώργος Χρανιώτης από την αρχή του Survivor [βίντεο] | 0 bovary.gr
SURVIVOR

Καμία δίαιτα! Δείτε πόσα κιλά έχασε ο Γιώργος Χρανιώτης από την αρχή του Survivor [βίντεο]


Αλλοι μετρούν σχολαστικά και μειώνουν τις θερμίδες που καταναλώνουν για να βγουν στις παραλίες, άλλοι βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο και χάνουν κιλά τρώγοντας καρύδες.

Οι παίκτες του Survivor έχουν καταφέρει να «χτίσουν» κορμί λόγω της συμμετοχής τους στο Survivor. Eνας από αυτούς που κατάφεραν να χάσουν πολλά κιλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός μπήκε στο παιχνίδι και έχει κατορθώσει να γίνει αγνώριστος!

 

 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνομιλία που είχε με τον καλό του φίλο, Παύλο, -λόγω του ότι η ομάδα των Διασήμων κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας-  αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει από την αρχή του παιχνιδιού. «Καλά είμαι, όλα οκ, δύσκολα και ωραία» έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός. Ο φίλος του, του έγραψε «Σε βλέπω, να ξέρεις ότι έχεις αδυνατίσει» και ο Γιώργος Χρανιώτης του απάντησε: «17 κιλά περίπου».

Η παραμονή του στο παιχνίδι μπορεί να τον έχει κουράσει σωματικά όπως είναι φυσικό, αλλά το σώμα του είναι φανερά αλλαγμένο!