H Nικόλ Σαραβάκου δίνει το πρώτο της live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου | 0 bovary.gr
H Nικόλ Σαραβάκου δίνει το πρώτο της live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου | 0 bovary.gr
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ

H Nικόλ Σαραβάκου δίνει το πρώτο της live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου


Η Νικόλ Σαραβάκου, κόρη του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαραβάκου και της στιχουργού, Βίκυς Γεροθόδωρου, κάνει τα πρώτα της, δυναμικά βήματα στο χώρο του τραγουδιού και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της.

«Κάποιοι με ρωτούν αν έχω σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή κι εγώ πολλές φορές απαντώ αστειευόμενη ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία. Πάντως ο μπαμπάς μου φαίνεται να είναι συμπαθής σε πολύ κόσμο κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά. Γεννημένη στις 11 Σεπτεμβρίου του 1996, από πολύ μικρή ηλικία μυήθηκε στον κόσμο της μουσικής, μαθαίνοντας να παίζει μουσικά όργανα (όπως ντραμς, κιθάρα και πιάνο).

Στην ίδια συνέντευξη, όταν είχε ερωτηθεί για τις σπουδές που θα ήθελε να κάνει είχε πει: «Μουσική, τραγούδι και υποκριτική αρχικά στην Ελλάδα και αργότερα στις ΗΠΑ. Η Αμερική είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για σπουδές που σχετίζονται με την τέχνη και το θέαμα. Ολα τα άλλα τα θεωρώ χάσιμο χρόνου. Οπως και να ’χει, θεωρώ πως ανακαλύπτοντας από μικρή ηλικία την κλίση μας και εστιάζοντας σε αυτήν αυξάνουμε τις πιθανότητες επιτυχίας».

H Nικόλ Σαραβάκου στις 7 Μαΐου 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι "Love o'clock". Η πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Το Σάββατο 27 Μαίου, η Νικόλ Σαραβάκου θα δώσει το πρώτο της live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και είναι η πιο μικρή σε ηλικία ερμηνεύτρια που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στη συγκεκριμένη σκηνή.