H Nάντια Χαλαμανδάρη ποζάρει με το γιο της στα πρώτα του γενέθλια  | 0 bovary.gr
H Nάντια Χαλαμανδάρη ποζάρει με το γιο της στα πρώτα του γενέθλια | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

H Nάντια Χαλαμανδάρη ποζάρει με το γιο της στα πρώτα του γενέθλια


Μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή μακριά από την Ελλάδα ζει η Νάντια Χαλαμανδάρη με τον σύζυγό της και το γιο της, Νικόλα ο οποίος έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής του.

Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φερνάντο συμπλήρωσαν έναν χρόνο έγγαμου βίου καθώς τον Ιούνιο του 2016 επισφράγισαν τον έρωτά τους με γάμο στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου. Λίγες ημέρες μετά, ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους. Η Νάντια Χαλαμανδάρη πόζαρε για πρώτη φορά μαζί του στο Instagram και δημοσίευσε την φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Eγώ και ο σύζυγός μου αισθανόμαστε τόσο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που γιορτάζουμε σήμερα τα πρώτα γενέθλια του γιου μας, Νικόλα».

Πριν από λίγους μήνες δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου μιλούσαν για κρίση στη σχέση με τον σύζυγό της. Ο πρίγκιπας Φερνάντο, είχε δηλώσει στο El Mundo: «Ο γάμος μας κρατάει. Δεν χώρισα και δεν παίρνω διαζύγιο. Δεν έχουμε χωρίσει, δεν πήραμε διαζύγιο, δεν ξέρω όμως τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και εγώ πηγαίνω συχνά να τους δω».

«Παρά το άρθρο του Hola Magazine και πολλών δημοσιευμάτων στην Ελλάδα ότι εγώ και ο σύζυγός μου χωρίζουμε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε διαζύγιο, η απάντηση έρχεται από τον σύζυγό μου στην εφημερίδα El Mundo», είχε σημειώσει η Νάντια Χαλαμανδάρη σε post της στο Instagram.