Tραγουδίστρια ποζάρει υπερήφανα με την τεράστια ουλή της και οι φαν την αποθεώνουν  | 0 bovary.gr
Tραγουδίστρια ποζάρει υπερήφανα με την τεράστια ουλή της και οι φαν την αποθεώνουν | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Tραγουδίστρια ποζάρει υπερήφανα με την τεράστια ουλή της και οι φαν την αποθεώνουν


Πάνω από 6 εκατομμύρια followers αριθμεί ο λογαριασμός της τραγουδίστριας Πέρι Εντουαρτς στο Instagram. Γεγονός διόλου τυχαίο μιας και η Πέρι έχει χτίσει το κοινό της όχι μόνο από την εκρηκτική της παρουσία αλλά και από τον τρόπο που προβάλλει τον εαυτό της.

Η Πέρι Εντουαρντς, μέλος του συγκροτήματος Little Mix που δημιουργήθηκε το 2011 κατά τη διάρκεια της βρετανικής εκδοχής του X-Factor, έκανε μια κίνηση που αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της και χαρακτηρίστηκε ως «γενναία». Και όχι άδικα.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια κουβαλά ένα ιδιαίτερο μήνυμα: ένα μήνυμα αγάπης για τις ατέλειες του σώματός μας.

Σε πολύ μικρή ηλικία, η Πέρι υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση με σκοπό να διευρύνει τον οισοφάγο της μιας και δεν μπορούσε να χωνέψει καλά τις τροφές που κατανάλωνε.

Η ουλή στο στομάχι της είναι για εκείνη «παράσημο». Ενα σημάδι που της υπενθύμιζει ότι οφείλει να αγαπά τον εαυτό της όπως είναι.

Κάποτε αυτό το σημάδι ήταν ένας από τους λόγους για τον οποίο απεχθανόταν το σώμα της και έδινε μάχη για να το αποδεχθεί.

«Οταν ήμουν μικρή, ο οισοφάγος μου ήταν πολύ μικρός. Ετσι έκανα απανωτές εγχειρίσεις για να μπορώ να τρώω καλά. Λόγω των εγχειρίσεων δεν ήθελα να δείχνει το σώμα μου».
Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της δείχνουν ότι τελικά με την κίνησή της η Πέρι ενέπνευσε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Με βοήθησες να συνειδητοποιήσω ότι το να δείχνω τα σημάδια μου είναι σημαντικό. Μου έσωσες τη ζωή και θα πρέπει να είσαι υπερήφανη γι’αυτό. Σ’ευχαριστώ...»