shutterstock
shutterstock
06|06|2017 17:14
SHARE
LIKE A BOSS

Η αποστομωτική απάντηση της Ριάνα στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το σώμα της


Είναι μία από τις σταρ που ξέρει να διαχειρίζεται την επιτυχία της με τέτοιο τρόπο ώστε να εκτοξεύεται η φήμη της, όπως επίσης και να διαμορφώνει και να πουλάει την εικόνα της με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάει μηνύματα για όσα στηρίζει και πιστεύει.

Θα λέγαμε ότι είναι σαν μια κινούμενη εκστρατεία υπέρ της απενοχοποίησης του γυναικείου σώματος και τους τελευταίους μήνες έχει στείλει σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο τις ενδυματολογικές της επιλογές. Μία από αυτές είναι και η εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί του Met Gala, όπου ντύθηκε με ένα συγκλονιστικό φόρεμα-ύμνο της σχεδιάστριας Rei Kawakubο, που έλαβε τα θετικότερα σχόλια.

 

 

 

Φαίνεται ότι μέχρι τώρα το 2017, έχει φερθεί γενναιόδωρα στην αγαπημένη μας Ριάνα.

Μέχρι που, πρόσφατα, ένας αθλητικός συντάκτης του σάιτ barstoolsports.com, αποφάσισε να σχολιάσει την εμφάνιση της σε ένα άρθρο με τίτλο «Χάρη στη Ριάνα το να είσαι χοντρός θα γίνει το νέο trend», αποκαλώντας την ανοιχτά «χοντρή» και γράφοντας ότι «μοιάζει σαν να φοράει στολή σούμο».

 

 

Γνώμη μας είναι πως θα έπρεπε να είχε σκεφτεί δύο φορές πριν πληκτρολογήσει τις συγκεκριμένες φράσεις, αφού το άρθρο του προκάλεσε το μένος του στρατού των φαν της Riri, οι οποίοι έσπευσαν να ανεβάσουν χιλιάδες tweets με τα οποία εξέφραζαν το θυμό τους.

Να ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

 

 

Η ίδια η Ριάνα κράτησε στάση σιωπής. Μέχρι σήμερα δηλαδή όπου πόσταρε στο λογαριασμό της στο instagram ένα meme το οποίο συνοψίζει πως ένιωσε με το χονδροειδές άρθρο που γράφτηκε για εκείνη με ένα καυστικό, σατυρικό και γεμάτο χιούμορ ποστ. 

Πρόκειται για μια φωτογραφία του ράπερ Gucci Mane (Γκούτσι Μέιν) σε δύο διαφορετικές εκδοχές (στη μια πιο βαρύς, στην άλλη πιο αδύνατος), την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Αν δεν με μπορείς να με δεχτείς στην εκδοχή Gucci Mane 2007, τότε δεν σου αξίζω στην εκδοχή Gucci Mane 2017». Well said Riri.