Shutterstock
Shutterstock
09|06|2017 11:13
SHARE
ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ TWITTER

Γιατί, αυτή τη στιγμή, όλο το twitter τρολάρει την Ivanka Trump γι αυτό το εξώφυλλο


Αυτή την εβδομάδα, το US Weekly κυκλοφόρησε με κεντρικό πρόσωπο του εξωφύλλου του την Ivanka Trump. Η φωτογραφία της «πρώτης κόρης» συνοδεύεται με μια άκρως αντιφατική λεζάντα που πυροδότησε ένα ντόμινο ειρωνικών tweet.

«Η Ιβάνκα παίρνει θέση: Γιατί διαφωνώ με τον πατέρα μου», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αφορά την κόρη του προέδρου της Αμερικής και η λεζάντα που τον συνοδεύει λέει το εξής: «Ισορροπώντας τις προσωπικές της πεποιθήσεις με την αγάπη και την αφοσίωση στον πατέρα της, η κόρη του προέδρου πάντα θα μάχεται για τα πιστεύω της».

 

 

Και ύστερα ήρθε, για άλλη μια φορά, το γλυκό Twitter και τα ισοπέδωσε όλα αφού οι χρήστες, με το hashtag #whyidisagreewithmydad, άρχισαν να ανεβάζουν εικόνες από διάσημους χαρακτήρες από ταινίες και σειρές, περσόνες, καρτούν, πολιτικούς ηγέτες που έχουν θέματα με τον πατέρα τους, συνοδευόμενες, φυσικά, από απίστευτες δόσεις ειρωνείας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως, πρόσφατα, η Ιβάνκα Τραμπ, δέχτηκε αρνητική κριτική για το γεγονός ότι έμεινε αμέτοχη και δεν πήρε δημόσια θέση εναντίον του πατέρα της σχετικά με ζητήματα που η ίδια έχει υποστηρίξει στο παρελθόν, όπως η απόφαση του Προέδρου να μην συμπεριληφθεί η Αμερική στη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με τις πηγές της US Weekly, ενώ ήταν απογοητευμένη από την απόφαση του προέδρου να εγκαταλείψει τη συμφωνία για το κλίμα, σταύρωσε τα χέρια και το αποδέχτηκε δίχως αντίσταση.

Και τώρα, κυρίες και κύριοι, σας παραθέτουμε μερικά από τα πιο εύστοχα και αστεία (στα οποία -εννοείται πως- πρωταγωνιστές είναι ο Luke με τον Darth Vader από το Star Wars). Enjoy.