shutterstock
shutterstock
11|06|2017 16:54
SHARE
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Όταν ο Donald Trump ζήτησε τη Salma Hayek σε ραντεβού-Η συγκλονιστική αφήγηση της ηθοποιού σε εκπομπή


Αναρωτιέστε πως γίνεται να βλέπετε αυτά τα δύο ονόματα στην ίδια πρόταση και μάλιστα μαζί με τη λέξη «ραντεβού»; Κι όμως. Ο πρόεδρος της Αμερικής το έχει κάνει και αυτό. 

Πρόσφατα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «The daily show». Ο παρουσιαστής Trevor Noah ήταν ευθύς μαζί της: «Πως ο Donald Trump ζητάει μια γυναίκα σε ραντεβού;», τη ρώτησε αναφερόμενος σε ένα περιστατικό που έχει συμβεί πριν μερικά χρόνια και μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.  

Εκείνη γελώντας και παίρνοντας την έκφραση παιδιού που το αναγκάζουν να πιει σιρόπι για το βήχα, διηγήθηκε την εξής, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και άγνωστη μέχρι σήμερα, ιστορία: «Ήμουν σε ένα event με τον τότε σύντροφό μου» ξεκίνησε να λέει και αποκάλυψε ότι ο Trump αρχικά μιλούσε με το σύντροφό της μέχρι που τον κάλεσε μαζί με τη Hayek σε δείπνο. Καλώς μέχρι εδώ. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της στο βίντεο (που μπορείτε να δείτε και παρακάτω), τελειώνοντας αυτή την κουβέντα, γύρισε προς τη Hayek σε μια στιγμή που την εντόπισε μόνη της στο πάρτι και συνέβη το εξής: «”Δεν είναι αρκετά καλός για σένα”, μου είπε με τον χαρακτηριστικό ναρκισσισμό του και συνέχισε: “Δεν είναι σημαντικός, δεν είναι αρκετά σπουδαίος για σένα. Πρέπει να βγεις μαζί μου”». Για να μαντέψετε την απάντηση της δε χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία. Προφανώς, όπως είπε, αρνήθηκε. 
 

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή εδώ