«Τα έσπασε» απίθανη γιαγιά-ντράμερ σε συναυλία της Μαρίζας Ρίζου | 0 bovary.gr
«Τα έσπασε» απίθανη γιαγιά-ντράμερ σε συναυλία της Μαρίζας Ρίζου | 0 bovary.gr
ΓΙΑΓΙΑ ΝΤΡΑΜΕΡ

«Τα έσπασε» απίθανη γιαγιά-ντράμερ σε συναυλία της Μαρίζας Ρίζου


Κατά τη διάρκεια της συναυλία της Μαρίζας Ρίζου, στη Λευκωσία, το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιουνίου, συνέβη κάτι που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρέθηκαν εκεί.

Μια γυναίκα ανέβηκε στο stage και παρέδωσε μαθήματα ντραμς. Μια γιαγιά.. δεινή ντράμερ αποθεώθηκε από το κοινό.

Όλα έγιναν κάπως έτσι. Η Μαρίζα Ρίζου πρόκειται να τραγουδήσει το «Αδεια μου αγκαλιά». Η επιλογή δεν έγινε τυχαία μιας και αυτό το τραγούδι είναι συνδεδεμένο με τα παιδικά της χρόνια. Λόγω του μεγάλου ταλέντου της στη μουσική οι γονείς της την έβαζαν σε οικογενειακές γιορτές να τραγουδά και να παίζει μουσική. Η Μαρίζα μοιράστηκε με το κοινό αυτή της την ανάμνηση και ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει να παίζει κάποιο μουσικό όργανο.

Η κα Αννα, από την Κύπρο, σήκωσε το χέρι της. Η Μαρίζα Ρίζου την ρωτά ποιο όργανο ξέρει να παίζει και εκείνη απαντά «ντραμς». Αυτό ήταν. Η τραγουδίστρια την παρακινεί να ανέβει στο stage και η κα Αννα δεν φέρνει καμία αντίσταση. Οι στιγμές που ακολουθούν είναι συλλεκτικές για όσους βρίσκονταν εκεί. Η κα Αννα δίνει ρεσιτάλ και ξεσηκώνει το κοινό! Aξίζει να σημειωθεί ότι στα 70s είχε το δικό της συγκρότημα: Φρατέλι.

Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί!