12χρονη βοήθησε τη μητέρα της να γεννήσει και η κάμερα κατέγραψε όλες τις απίθανες στιγμές | 0 bovary.gr
12χρονη βοήθησε τη μητέρα της να γεννήσει και η κάμερα κατέγραψε όλες τις απίθανες στιγμές | 0 bovary.gr
VIRAL

12χρονη βοήθησε τη μητέρα της να γεννήσει και η κάμερα κατέγραψε όλες τις απίθανες στιγμές


Βρέθηκε στο πλευρό της μητέρας της την ώρα του τοκετού της και έγινε μέρος της διαδικασίας.

Ο αδελφός της 12χρονης Jacee Dellapena από το Μισισίπι ήρθε στον κόσμο υπό το άγρυπνο βλέμμα της. Ο μαιευτήρας αποφάσισε την ώρα του τοκετού να δώσει στη μικρή Jacee την ευκαιρία να βοηθήσει την μητέρα της να γεννήσει. Οπως η ίδια η μητέρα εξομολογείται, οι εκφράσεις στο πρόσωπο της κόρης της, την βοήθησαν να γεννήσει πιο εύκολα.

Οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και η μικρή έχει γίνει πρότυπο αδελφικής στοργής. «Ενιωθα σαν να ήμουν εγώ ο γιατρός. Κάτι τόσο ζωντανό. Ήμουν πραγματικά νευρική».

Η μικρή πιστεύει ότι είναι μια μοναδική εμπειρία να βλέπεις να ξετυλίγεται μπροστά σου το «θαύμα της ζωής» και ποτέ δεν είναι νωρίς για να δεις την διαδικασία.

«Ηταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου» δηλώνει η Jacee. 

O φίλος της οικογένειας, Nikki Smith μοιράστηκε τις φωτογραφίες της μικρής στο Facebook και κοινοποιήθηκαν πάνω από 170.000 φορές. Υπήρξαν, βέβαια και αρνητικά σχόλια για την επιλογή του γιατρού να αφήσει την μικρή να γίνει μέρος της διαδικασίας του τοκετού. «Τίποτα δεν έγινε λάθος. Η Jacee είναι απλά μια ροκ σταρ!» δηλώνει ο φίλος της οικογένειας.