Στο εσωτερικό του σπιτιού της Αλέκας Καμηλά στην Καλιφόρνια  | 0 bovary.gr
Στο εσωτερικό του σπιτιού της Αλέκας Καμηλά στην Καλιφόρνια | 0 bovary.gr
13|06|2017 20:01
SHARE
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Στο εσωτερικό του σπιτιού της Αλέκας Καμηλά στην Καλιφόρνια


«Και μπιφτέκια και παστίτσιο και ρυζόγαλο και Ρέμος και καλή παρέα και στην άλλη άκρη του κόσμου. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη!» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλέκα Καμηλά. Η ίδια ετοίμασε μια μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια του συζύγου της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, καλώντας αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας και δημοσίευσε βίντεο από το εσωτερικό του εντυπωσιακού σπιτιού της στην Καλιφόρνια.

Η Αλέκα Καμηλά απολαμβάνει μια νέα ζωή τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, Μίλα, Μαξ και Αντρί. Η οικογένεια πήρε την απόφαση να μετακομίσει εκεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Πέτζα Στογιάκοβιτς. 

Τα social media αποτελούν μια δίοδο επικοινωνίας της παρουσιάστριας με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα, μέσω Instagram αποκάλυψε τη νέα επιχειρηματική της δραστηριότητα. Τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη και ήδη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους σχέδια από τη συλλογή της. Πρόσφατα διοργανώθηκε από την ίδια bazaar με τις δημιουργίες της. Η συλλογή της ονομάζεται «Αlegra handmade by Aleka Kamila» και ήδη έχει αποκτήσει τους πρώτους φίλους. Δείτε το εντυπωσιακό και πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας μέσα από φωτογραφίες και βίντεο.