Σταύρος Ξαρχάκος: Η σύζυγός του και η 8 μηνών κόρη τους στις πρόβες του  | 0 bovary.gr
Σταύρος Ξαρχάκος: Η σύζυγός του και η 8 μηνών κόρη τους στις πρόβες του | 0 bovary.gr
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Σταύρος Ξαρχάκος: Η σύζυγός του και η 8 μηνών κόρη τους στις πρόβες του


Σταύρος Ξαρχάκος και Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντηθούν επί σκηνής το φετινό καλοκαίρι σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και στο οποίο θα ακουστούν τα σπουδαία τραγούδια του με τη φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας.

Η αρχή των εμφανίσεών τους θα γίνει στις 24 Ιουνίου στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων λειτουργίας του.

Θα ακολουθήσει μια σειρά συναυλιών σε ιδιαίτερους χώρους και ανοιχτά θέατρα και η κορύφωση των εμφανίσεών τους θα γίνει με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Ηρώδου Αττικού τον Σεπτέμβριο.

Μια πολύ ευχάριστη συντροφιά είχαν ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Αλκηστις Πρωτοψάλτη στις πρόβες τους στο Ηρώδειο για τη συναυλία τους.

Η Ηρώ Σαΐα και η 8 μηνών κόρη που έχει αποκτήσει με το Σταύρο Ξαρχάκο ήταν παρούσες και μάλιστα απαθανατίστηκαν σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη σελίδα της ερμηνεύτριας στο Facebook.

Η ερμηνεύτρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- το Νοέμβριο του 2016, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2015.