Παντρεύονται Βασίλης Λιάτσος-Ελένη Καρποντίνη! Η πρώτη φωτογραφία | 0 bovary.gr
Παντρεύονται Βασίλης Λιάτσος-Ελένη Καρποντίνη! Η πρώτη φωτογραφία | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

Παντρεύονται Βασίλης Λιάτσος-Ελένη Καρποντίνη! Η πρώτη φωτογραφία


Στα μέσα Ιουνίου του 2016 ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου και δημοσιογράφος Βασίλης Λιάτσος και η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Καρποντίνη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και λίγους μήνες μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

Ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια το βροχερό απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Η Ελένη Καρποντίνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τη διαδρομή της στην εκκλησία όπου τελείται το μυστήριο. Η παρουσιάστρια έβγαλε selfie με το παρανυφάκι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αργήσαμε λίγο αλλά ερχόμαστε». Μπορεί η νύφη να άργησε λίγο ως είθισται, αλλά από το πρώτο φωτογραφικό δείγμα που είδαμε, είναι εντυπωσιακή.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, τον Αύγουστο του 2015 το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Το πρώτο δίµηνο δεν θέλαµε να δίνουµε δικαιώµατα να µας σχολιάσουν. Αποφεύγαµε να βγαίνουµε κάπου που είχε πολύ κόσµο και γενικότερα ήµασταν πολύ διακριτικοί. Βέβαια, σε αυτό εξυπηρετούσε πολύ και το ότι, λόγω των διαφορετικών ωραρίων, εγώ έφευγα από τον σταθµό στις 11.00 και ο Βασίλης ερχόταν στις 12.00. Οπότε σπανίως συναντιόµασταν στη δουλειά. Βέβαια, σε κάποιες συσκέψεις που είχαµε κάνει µε όλους τους παραγωγούς, είχε τύχει να του απευθύνω τον λόγο προσφωνώντας τον «αγάπη µου». Αλλά το κατάλαβα αµέσως, δαγκώθηκα και προσπάθησα να το διορθώσω, λέγοντας: «Μανάρι µου»»

 

 

A post shared by Eleni Karpontini (@elenikarpontini) on Jun 16, 2017 at 8:32am PDT

Στιγμές του ζευγαριού στο Instagram

 

 

A post shared by Vasilis Liatsos (@vasilisliatsos) on May 21, 2017 at 12:42pm PDT

 

 

A post shared by Eleni Karpontini (@elenikarpontini) on May 12, 2017 at 10:57pm PDT