Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη σύζυγό του στο γάμο του γιου τους, Bασίλη | 0 bovary.gr
Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη σύζυγό του στο γάμο του γιου τους, Bασίλη | 0 bovary.gr
ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ

Αιμίλιος Λιάτσος: Με τη σύζυγό του στο γάμο του γιου τους, Bασίλη


Στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου, τελέστηκε ο γάμος του δημοσιογράφου, Βασίλη Λιάτσου και της παρουσιάστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού, Ελένης Καρποντίνη. Μαζί, έγινε και η βάπτιση του γιου τους που πήρε το όνομα, Αιμίλιος.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος παραχωρώντας δηλώσεις στις κάμερες -οι δηλώσεις προβλήθηκαν στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» το πρωί του Σαββάτου 17 Ιουνίου- είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι ο πρώτος μου εγγονός που βαφτίζεται. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχία. Με αυτή τη σειρά. Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα για έναν πατέρα να βλέπει τον γιο του να παντρεύεται. Να κάνει και αυτός παιδιά. Είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει. Τον χρόνο που δεν μπόρεσα να δώσω στον Βασίλη, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου τουλάχιστον να τον αφιερώσω περισσότερο στον εγγονό μου». Στο πλευρό του, η σύζυγός του, Αθηνά Καραλή. Φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα, ήταν μια από τις πιο κομψές παρουσίες. Ο Βασίλης Λιάτσος δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Λένε ότι είναι μεγάλη ευλογία η βροχή στους γάμους. Αναπτύχτηκε πάρα πολύ έντονα και γρήγορα όλο αυτό μεταξύ μας. Και πολύ αληθινά. Και με μεγάλη ουσία».

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια μικρή καθυστέρηση. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία λίγο πριν φτάσει στο μυστήριο γράφοντας: «Αργήσαμε, αλλά ερχόμαστε!».