Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει κρατώντας φωτογραφία της συντρόφου του | 0 bovary.gr
Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει κρατώντας φωτογραφία της συντρόφου του | 0 bovary.gr
17|06|2017 18:03
SHARE
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Γιώργος Χρανιώτης: Ποζάρει κρατώντας φωτογραφία της συντρόφου του


Ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

«Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις  για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο» δήλωσε χαρακτηριστικά κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Λίγο την επιστροφή του στην Ελλάδα, η σύντροφός του, Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος απεικονίζεται να κρατά... φωτογραφία της. Η Γεωργία Αβασκαντήρα έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία: «Waitin' On a sunny day».

Η Γεωργία Αβασκαντήρα στήριξε τον σύντροφό της καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι με διακριτικότητα.

Στο γράμμα που του έστειλε η Γεωργία στο παιχνίδι -και είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης 25 Απριλίου- του έγραφε: «Γιώργο, η επίδοσή σου στα αθλήματα πιστεύω ότι οφείλεται στα πολλά γλυκά που έχουμε φάει πριν πας στο παιχνίδι. Η ζάχαρη σε κρατάει δυνατό σωματικά και ψυχολογικά. Και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Είμαι περήφανη για σένα και δεν χάνω επεισόδιο. Σε περιμένω να πάρουμε κύματτα και να χορέψουμε όταν επιστρέψεις. Εχεις φιλιά από τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τη νονά σου, τα αδέλφια σου, Ειρήνη και Νίκο, τον Γιάννη και όλους τους φίλους σου».