H αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό της Αμάλ Αλαμουντίν  | 0 bovary.gr
H αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό της Αμάλ Αλαμουντίν | 0 bovary.gr
17|06|2017 22:07
SHARE
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

H αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό της Αμάλ Αλαμουντίν


Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν απολαμβάνουν πλέον μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα με τα παιδιά τους, τον Αλεξάντερ και την Ελα.

Συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού έχουν κάνει ήδη τις πρώτες δηλώσεις για τα παιδιά, περιγράφοντας τα συναισθήματα του ζευγαριού αλλά και τα χαρακτηριστικά των διδύμων.

Πηγή στο E! News αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της γέννησης των διδύμων. Την δυσκολία της Αμάλ κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Συγκεκριμένα η πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ηταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ' όσο περίμεναν αλλά τα παιδιά είναι υγιή και πανέμορφα».

Ο τοκετός της Αμάλ Αλαμουντίν φαίνεται ότι δεν ήταν εύκολος και η διάρκειά του κράτησε περισσότερο από το αναμενόμενο.

«Δεν νομίζω να έχετε δει πιο ευτυχισμένο ζευγάρι. Υπάρχει θετική ενέργεια παντού στο σπίτι. Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς. Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Αμάλ και τον Τζορτζ δίπλα τους, οπότε απομακρύνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται (...) Δεν έχετε ξαναδεί τόσα πολλά λουλούδια σε ένα σπίτι. Είναι σαν ανθοπωλείο. Ο αριθμός των δώρων ολοένα μεγαλώνει και θα υπάρξουν πολλές ευχαριστήριες κάρτες» συμπληρώνει η ίδια πηγή.