Instagram/rrevi
Instagram/rrevi
18|06|2017 12:47
SHARE
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Σπάνια φωτογραφία: Ο Αποστόλης Τότσικας περπατάει χέρι-χέρι στην παραλία με την κόρη του


Η τρίτη Κυριακή του Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες. Έτσι, σήμερα, 18 Ιουνίου, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη είπε «Χρόνια πολλά» στον σύντροφο και πατέρα των παιδιών τους, Αποστόλη Τότσικα με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

Μετράνε σχεδόν 10 χρόνια μαζί και, πλέον, είναι και γονείς δύο διδύμων, της Ειρήνης και του Άγγελου. Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας, μάλιστα, μοιράζονται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινή, οικογενειακή τους ζωή μέσα από τα social media τους. Σήμερα, λοιπόν που γιορτάζουμε τους μπαμπάδες, η Ρούλα Ρέβη επέλεξε ένα πολύ όμορφο και αυθεντικό τρόπο να στείλει τις δικές της ευχές της στον Aποστόλη Τότσικα. 

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram δείχνει τον Αποστόλη Τότσικα να περπατάει στην παραλία, δίπλα στο κύμα, κρατώντας από το χέρι την κόρη τους, Ειρήνη. Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία, στην ουσία, σκιαγραφεί το προφίλ του Αποστόλη Τότσικα ως πατέρα.  

 

 

 

 

Για την ακρίβεια γράφει: «Funny,happy, talented., awesome,creative,patient, amazing daddy for my lucky kids and for their mother. (Ο αστείος, χαρούμενος, ταλαντούχος, τέλειος, δημιουργικός, υπομονετικός, υπέροχος μπαμπάς για τα τυχερά παιδιά μου και για τη μητέρα τους)».