Instagram /jessnakrayko
Instagram /jessnakrayko
ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Νεαρή δέχεται πρόταση γάμου στο γάμο της κολλητής της -Καρέ καρέ

Οι πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπο δεν σηματοδοτούν μονάχα το πέρασμα των χρόνων, αλλά μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πως οι σημαντικοί άνθρωποι που μένουν δίπλα μας είναι ελάχιστοι ή καλύτερα, μετρημένοι στα δάχτυλα.

Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει και η «κολλητή» φίλη. Η γυναίκα εκείνη που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως «αδερφή» μας.

Αρκεί να κλείσετε τα μάτια σας για να σκεφτείτε, ότι βρίσκεται στη ζωή σας από την παιδική σας ηλικία. Οτι είναι ο άνθρωπος που μοιραστήκατε τα πρώτα σας μυστικά, που συμβουλευτήκατε για το τι θα φορέσετε στα πρώτα πάρτι και τα πρώτα σας ραντεβού, που γελάσατε και κλάψατε, που κάνατε τα πρώτα σας ταξίδια, που μπορείτε να επικοινωνήσετε μονάχα με ένα βλέμμα, που έχετε «χτίσει» κοινές αναμνήσεις.

Είναι εκείνη, που κατάφερε όχι απλά να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σας, αλλά να γίνει αξία ανεκτίμητη και σταθερή, μένοντας πλάι σας στα δύσκολα και τα εύκολα, στις λύπες αλλά και τις χαρές.

Μια τέτοια «κολλητή» φιλία αναπτύχθηκε ανάμεσα στην Τζες Νακράικο και την Κίλι, που γνωρίζονται από τα σχολικά χρόνια και έκτοτε παραμένουν αχώριστες.

Τον περασμένο Απρίλιο η πρώτη βίωσε μια από τις σπουδαιότερες ημέρες της ζωής της, αφού ντύθηκε νυφούλα και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον επί χρόνια σύντροφο της.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην Τζαμάικα, αλλά η Νακράικο δεν ήθελε να είναι η ίδια το επίκεντρο της τελετής, για το λόγο αυτό συνωμότησε με το σύντροφο της Κίλι, τον Ανταμ, με τον οποίο και σχεδίασαν την πιο ονειρεμένη πρόταση γάμου για την κολλητή της!

Τη στιγμή λοιπόν που έπρεπε να πετάξει την ανθοδέσμη της για να την πιάσει κάποια από τις ανύπαντρες παρευρισκόμενες, η Νακράικο πλησίασε την κολλητή της και της έδωσε την ανθοδέσμη στο χέρι, ενώ πίσω της βρισκόταν γονατιστός, σαν ιππότης, ο σύντροφός της, Ανταμ.

«Είναι η καλύτερη μου φίλη και η καλύτερη παράνυμφος. Αξίζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για ότι έχει κάνει για μένα. Αυτός ήταν ένας τρόπος για να της δείξω πόσο ευγνώμων της ήμουν και μοιράστηκα το γάμο μου με την ευτυχία της», λέει η Νακράικο.

Τη στιγμή της πρότασης γάμου, η Κίλι έβαλε τα κλάματα και δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Οσο για το δαχτυλίδι; Φυσικά και είπε «I do»!

Δείτε τα στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου: