H φωτογραφία του Michael Phelps με το γιο του παίρνει το «χρυσό μετάλλιο» του πατέρα | 0 bovary.gr
H φωτογραφία του Michael Phelps με το γιο του παίρνει το «χρυσό μετάλλιο» του πατέρα | 0 bovary.gr
ΣΤΟ INSTAGRAM

H φωτογραφία του Michael Phelps με το γιο του παίρνει το «χρυσό μετάλλιο» του πατέρα


Aνήμερα της Γιορτής του Πατέρα, στο λογαριασμό του γιου του Michael Phelps στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία που δείχνει ότι ο Ολυμπιονίκης είναι ένας τρυφερός πατέρας.

Ο γιος τoυ Μάικλ Φελπς, Μπούμερ, πριν από έναν περίπου μήνα συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής.

Αυτό που δεν είναι ευρύτερα γνωστό είναι ότι το παρελθόν του Ολυμπιονίκη έχει παιδικές μνήμες διόλου ευχάριστες. 

Οι γονείς του Μάικλ Φελπς χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν 9 ετών. «Για μένα, το να μην έχω τον πατέρα μου πάντα εκεί ήταν σκληρό» έχει δηλώσει στο Sports Illustrated το Νοέμβριο του 2015. Παρά το ότι η σχέση του Μάικλ με τον πατέρα του ήταν στενή τα πρώτα χρόνια μετά το διαζύγιο, μετά την απογείωση της καριέρας του Μάικλ ήρθε η απόσταση.

«Eνιωσα εγκατάλειψη. Εχω μια εκπληκτική μητέρα και δύο υπέροχες αδελφές. Αλλά θα ήθελα να έχω τον μπαμπά μου στη ζωή μου και αυτή την ανάγκη την κουβαλούσα εδώ και 20 χρόνια. Είναι πολύς ο χρόνος. Θα ήθελα να έχω να την δυνατότητα να μιλήσω με τον πατέρα μου και εκείνος να μιλήσει σε μένα. Δεν είναι τέλεια η οικογένειά μου. Είναι πολύ μακριά από την τελειότητα. Οι γονείς μου είχαν θέματα και θεώρησαν υγιές να χωρίσουν. Δεν ήταν εύκολο. Αλλά εμάς τα παιδιά, μας έκανε δυνατούς αυτό».

Ολο αυτό σαφώς έχει επηρεάσει τον Μάικλ στη στάση που έχει ο ίδιος ως πατέρας: «Εχω μάθει πολλά και με έχει κάνει καλύτερο πατέρα. Με βοηθά να μην κάνω τα ίδια λάθη».