New Kids On The Block: Πώς είναι σήμερα τα μέλη του πιο διάσημου συγκροτήματος των 90s | 0 bovary.gr
New Kids On The Block: Πώς είναι σήμερα τα μέλη του πιο διάσημου συγκροτήματος των 90s | 0 bovary.gr
19|06|2017 15:33
SHARE
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΙDS

New Kids On The Block: Πώς είναι σήμερα τα μέλη του πιο διάσημου συγκροτήματος των 90s


Αν υπήρξες στην εφηβεία όταν έδυαν τα 80s και αχνοφαίνονταν οι αρχές των 90s, είναι σχεδόν βέβαιο ότι λικνίστηκες ή σιγοτραγούδησες κάτι από New Kids On The Block.


Το επιτυχημένο ποπ συγκρότημα ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80 και διαλύθηκε το 1994. Τα μέλη του ήταν ο Τζόρνταν Νάιτ, ο αδερφός του Τζόναθαν, ο Ντάνι Γουντ, ο Τζο Μακ Ιντάιρ και ο Ντόνι Γουόλμπεργκ (αδερφός του Μαρκ Γουόλμπεργκ). 
Οι NKOTB έχουν πουλήσει πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ  χάρη σε αυτούς ξεκίνησαν συγκροτήματα όπως οι Backstreet Boys και οι N'Sync.

Αρχικά το συγκρότημα ονομάστηκε Nynuk (δηλαδή New Young Non Ugly Kids) και τα παιδιά υπέγραψαν δισκογραφικό συμβόλαιο με την Columbia Records. Η εταιρεία όμως απαίτησε να αλλάξουν το όνομα του γκρουπ. Έτσι λοιπόν έγιναν οι New Kids On The Block. Μετά από μια όχι και τόσο επιτυχημένη αρχή, οι New Kids ηχογράφησαν το "Hangin' Tough". Το πρώτο σινγκλ του δίσκου, που κυκλοφόρησε το 1988 ονομαζόταν "Please Don't Go Girl" και ήταν η μπαλάντα που τους έκανε γνωστούς. 

Aπό αριστερά Τζόι Μακιντάιρ, Ντάνι Γουντ, Ντόνι Γουόλμπεργκ, Τζόναθαν Νάιτ και Τζόρνταν Νάιτ
Aπό αριστερά Τζόι Μακιντάιρ, Ντάνι Γουντ, Ντόνι Γουόλμπεργκ, Τζόναθαν Νάιτ και Τζόρνταν Νάιτ

Το γκρουπ ξεκίνησε να ανοίγει τις συναυλίες της τραγουδίστριας Τίφανυ και σύντομα οι NKOTB έγιναν διάσημοι σε όλη την Αμερική. Το επόμενο σινγκλ τους, "(You've Got It) The Right Stuff" έγινε Top-5 και το MTV πρόβαλε πολύ συχνά το video-clip του. Μετά ακολούθησαν τα Νο1 "Ι'll Be Loving You(Forever)" και το "Hangin' Tough" και πλέον οι New Kids είχαν γίνει το πρώτο όνομα. Άρχισε να δημιουργείται υστερία γύρω από το όνομά τους και ο δίσκος τους έγινε 8 φορές πλατινένιος. 

 

 

Η κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου τους, "Face The Music" σήμανε και το τέλος της καριέρας τους. 
O Ντόνι είναι πλέον στα βήματα του αδερφού του, παίζει σε ταινίες (Η Έκτη Αίσθηση) ενώ ο Τζόρνταν συνεχίζει την σόλο καριέρα του. Ο αδερφός του ο Τζόναθαν εγκατέλειψε την μουσική και ασχολείται με αγορές οικοπέδων. Και ο Ντάνι και ο Τζο έβγαλαν δίσκους, χωρίς όμως αξιοσημείωτη επιτυχία.

To συγκρότημα επανήλθε φέτος με νέο δίσκο, με τίτλο Thankfull, από τον οποίο ξεχωρίζει το single «One more night».

Aπολαύστε το