H Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ποζάρει γυμνή για τον καρκίνο του μαστού | 0 bovary.gr
H Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ποζάρει γυμνή για τον καρκίνο του μαστού | 0 bovary.gr
ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ T.J SCOTT

H Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ποζάρει γυμνή για τον καρκίνο του μαστού


Σε μια ενέργεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα προέβη η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ. Με πρωτοβουλία του φωτογράφου Τ.J. Scott, δημιουργήθηκε ένα φωτογραφικό άλμπουμ με 150 ανθρώπους με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να ενισχυθεί η έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που επελέγησαν από τον καταξιωμένο φωτογράφο ήταν και αυτό της νεότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το concept την θέλει να ποζάρει στην μπανιέρα, σε ένα μυστηριακό ασπρόμαυρο φόντο. H 34χρονη Θεοδώρα σύμφωνα με άρθρο του El Pais, είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση του φωτογράφου που θέλησε να εκφράσει με τον φακό του την ευαισθητοποίησή του στο θέμα του καρκίνου που μας αφορά όλους.

Μια προσωπική ιστορία κρύβεται πίσω από την πρωτοβουλία του Τimothy James Scott. Η μητέρα του έδωσε τη δική της μάχη με τον καρκίνο του μαστού και ο ίδιος θέλει με την ενέργειά του να δώσει και εκείνος «μάχη» για την αφύπνιση των γυναικών.

Η Θεοδώρα ασχολείται με την υποκριτική και έχει την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειάς της στα επαγγελματικά της βήματα, όπως έχει δηλώσει η ίδια. «Με υποστηρίζουν στο 100%. Οταν ήμουν ακόμα μαθήτρια, έρχονταν να δουν όλες τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχα. Είναι οι μεγαλύτεροί μου θαυμαστές».