Το συγκινητικό μήνυμα της 12χρονης κόρης του Κρις Κoρνέλ για το θάνατό του  | 0 bovary.gr
Το συγκινητικό μήνυμα της 12χρονης κόρης του Κρις Κoρνέλ για το θάνατό του | 0 bovary.gr
ΣΤΟ FACEBOOK

Το συγκινητικό μήνυμα της 12χρονης κόρης του Κρις Κoρνέλ για το θάνατό του


O Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε στις 17 Μαΐου στο Nτιτρόιτ. To συμπέρασμα του ιατροδικαστή ήταν ότι ο τραγουδιστής κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, μετά το τέλος της συναυλίας του.

Η κόρη του, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, έγραψε ένα γράμμα που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του Κρις Κορνέλ στο Facebook. H 12χρονη κόρη του Κρις Κορνέλ, Τόνι, νοσταλγεί στιγμές με τον μπαμπά της και μοιράστηκε αναμνήσεις που πρόλαβαν να ζήσουν μαζί.

Στο μήνυμά της γράφει μεταξύ άλλων: 

Aγαπημένε μου μπαμπά,

Το πρώτο που θέλω να πω είναι πόσο πολύ «Σ’αγαπώ» και πόσα πολλά σημαίνεις για μένα. Είσαι το είδωλό μου, κάποιος που πάντα θαύμαζα. Ησουν πάντα εκεί για μένα. Με προχωρούσες πάντα μπροστά και ακόμα το κάνεις. Κάθε φορά που κλαίω ή αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο, ακούω τη φωνή σου. «Μην κάθεσαι να στενοχωριέσαι φιστίκι. Το να στενοχωριέσαι είναι χάσιμο χρόνου». Kάθε φορά που ερχόσουν στο σπίτι από το τουρ σου, περνούσες πολλές ώρες μαζί μας, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένος ήσουν, ήμουν μαζί μας. Kάθε φορά που ήμουν άρρωστη, με φρόντιζες. Θα με αγκάλιαζες, θα με φιλούσες. Θα ήσουν όλο το βράδυ ξύπνιος για να βεβαιωθείς ότι έπεσε ο πυρετός μου. Οταν άνοιγα τα μάτια μου και σε έβλεπα, ένιωθα καλύτερα. (...) Σ’αγαπώ και μου λείπεις, μπαμπά...»