Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα είναι έγκυος | 0 bovary.gr
Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα είναι έγκυος | 0 bovary.gr
SARAH STAGE

Γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η γυναίκα είναι έγκυος


H Sarah Stage είναι 33 ετών και ζει στο Λος Αντζελες με τον σύζυγό και το γιο της. Μοντέλο στο επάγγελμα. Σε λίγους μήνες θα προστεθεί νέο μέλος στην οικογένειά τους, αλλά το σώμα της Sarah προς το παρόν δεν προδίδει κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία της ποζάροντας με μπικίνι και έδειξε ότι η συστηματική γυμναστική έχει σμιλέψει το σώμα της σε τέτοιο βαθμό που τα σημάδια εγκυμοσύνης δεν μπορούν να είναι ακόμα ορατά.

«Επιασε την κοιλιά μου και είπε “Το μωρό μου”. Πιστεύετε ότι ένα δίχρονο παιδί μπορεί πραγματικά να καταλαβαίνει;». Το hashtag της φωτογραφίας αποκάλυψε ότι είναι πέντε μηνών έγκυος. Καθ’όλη τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης δημοσίευε φωτογραφίες από τις προπονήσεις της. Ακόμα και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, συνέχιζε να αθλείται και να διατηρεί τις αναλογίες της.

Παραδέχεται ότι η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος πιο κουραστική για εκείνη από την πρώτη μιας και αυτή πρέπει να συνδυαστεί με το μεγάλωμα του πρώτου της παιδιού. Υπόθεση διόλου εύκολη. Καθημερινά αθλείται 5 έως 10 λεπτά, αν και συνήθιζε να αφιερώνει τουλάχιστον μισή ώρα.

Δεν είναι λίγοι οι διαδικτυακοί της φίλοι που υποστηρίζουν ότι δεν είναι φυσιολογική η εικόνα της για μια γυναίκα που βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της,ωστόσο εκείνη επιμένει ότι όλα προχωρούν καλά.