Γκέι ζευγάρι βγάζει την ίδια φωτογραφία 25 χρόνια μετά και αποδεικνύει ότι η σχέση του δεν ήταν απλά «φάση» | 0 bovary.gr
Γκέι ζευγάρι βγάζει την ίδια φωτογραφία 25 χρόνια μετά και αποδεικνύει ότι η σχέση του δεν ήταν απλά «φάση» | 0 bovary.gr
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΖΑ

Γκέι ζευγάρι βγάζει την ίδια φωτογραφία 25 χρόνια μετά και αποδεικνύει ότι η σχέση του δεν ήταν απλά «φάση»


Ο Νικ, στα 54 του χρόνια σήμερα, και ο Καρτ, στα 52, φωτογραφήθηκαν στην ίδια πόζα 25 χρόνια μετά.

Είναι ζευγάρι από το 1992 και τίποτα δεν έχει αλλάξει στη σχέση τους αυτές τις δύο δεκαετίες. Η ανάρτηση των δύο φωτογραφιών τους –του τότε και του σήμερα- κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 600.000 likes και 152.000 retweets μέσα σε 2 ημέρες.

«Και οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Ουάσιγκτον. Η πρώτη το 1992 από έναν φίλο, κατά τη διάρκεια του Gay Pride Parade. Η δεύτερη, 25 χρόνια μετά, στο ίδιο μέρος από την αδελφή του Kαρτ που έκανε παρέλαση μαζί μας. Ηταν παρότρυνση ενός φίλου να «αναβιώσει» ξανά αυτή η φωτογραφία» δηλώνει ο Νικ Καρντέλο στη Daily News.

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ την απίστευτη απήχηση που θα είχε η κίνησή μας. Μας έχουν αγγίξει πολύ προσωπικές ιστορίες και σχόλια που έχουμε δεχτεί με αφορμή την φωτογραφία. Πολλές φορές ξεσπάμε σε δάκρυα. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Kαρτ Ινγκλις.

Οι δύο τους θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα: ότι μια σχέση μεταξύ δύο γκέι μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Η δική τους δεν ήταν απλά ερωτική. Ηταν βαθιά συντροφική. Αντεξε κριτική, δυσκολίες, αμφισβήτηση, ρατσισμό. Όμως, διατηρήθηκε αλώβητη στο χρόνο και για το ζευγάρι αυτό είναι μια κατάκτηση για την οποία νιώθει υπερήφανο. Μια σχέση μπορεί να κρατήσει μια ζωή αν οι βάσεις της είναι γερές. Η σχέση του Νικ και του Καρτ δεν ήταν απλά μια «φάση». Είναι μια σχέση ζωής που τους προχώρησε σωστά. Είναι παντρεμένοι από το 2008.