H Courteney Cox αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της και εξομολογείται ότι αισθάνεται καλύτερα | 0 bovary.gr
H Courteney Cox αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της και εξομολογείται ότι αισθάνεται καλύτερα | 0 bovary.gr
ΚΟΡΤΝΕΙ ΚΟΞ

H Courteney Cox αφαίρεσε τα εμφυτεύματα από το πρόσωπό της και εξομολογείται ότι αισθάνεται καλύτερα


H Courteney Cox είναι σήμερα 53 ετών και πλέον έχει αποδεχθεί πλήρως τις αλλαγές που μπορεί να φέρει το πέρασμα του χρόνου στην εξωτερική της εμφάνιση.

Λέμε «πλέον» γιατί λίγα χρόνια πριν δεν μπορούσε να το καταφέρει και προέβαινε σε αισθητικές επεμβάσεις για να κάνει τη νεότητα φίλη της. Μόνο που διαπίστωσε ότι να νιώθεις νέος είναι σημαντικότερο από το να δείχνεις.

Σε συνέντευξή της στο Νew Beauty Magazine μίλησε για την σχέση της με τον εαυτό της και για το πώς κατάφερε να απαλλαγεί από τα «φαντάσματα» του παρελθόντος που της ψιθύριζαν ότι ο «χρόνος περνά και κάτι πρέπει να κάνει γι'αυτό». Μόνο που αυτό που έκανε, της προκαλούσε, όπως απεδείχθη, μόνο κακό. Στην εικόνα της αλλά κυρίως στην ψυχή της.

 

AP
AP

«Απαλλάχτηκα από τα fillers (σσ. ενέσιμα εμφυτεύματα που βοηθούν στο «γέμισμα» των ρυτίδων) στο πρόσωπό μου. Νιώθω καλύτερα γιατί δείχνω ο εαυτός μου. Δείχνω περισσότερο ο άνθρωπος που ήμουν πριν τις αισθητικές παρεμβάσεις. Ολα κάποια στιγμή αλλάζουν και αλλά εγώ προσπαθούσα να «παγώσω» τη φθορά από το χρόνο. Αυτό, όμως με έκανε να δείχνω ψεύτικη. Οι «γραμμές» του προσώπου μου από το χαμόγελό μου (έχω πολύ λεπτό δέρμα) νόμιζα ότι ήταν ρυτίδες. Εχω μάθει να αγκαλιάζω τις εκφράσεις του προσώπου μου και τα fillers δεν είναι πια φίλος μου» .

H εικόνα της σήμερα:

Splash / Ideal Image

Splash / Ideal Image

Splash / Ideal Image

Η κόρη της, Coco, είναι 13 ετών και πλέον την απασχολεί η εξωτερική της εμφάνιση και πειραματίζεται με το make up. «Ευτυχώς στο σχολείο της μπορεί να φορά μόνο μάσκαρα...». H ίδια εξηγεί ότι θέλει η κόρη της να εκφράζει τον εαυτό της με τον τρόπο που την κάνει να νιώθει καλά.

«Γενικά είναι σκληρό να μεγαλώνεις. Νιώθω σαν να είμαι 34 χρονών αλλά δεν είμαι και αυτό δεν μου φαίνεται φυσικό. Νιώθω καλύτερα από ποτέ. Φροντίζω περισσότερο τον εαυτό μου. Αλλά η βιομηχανία του Χόλιγουντ κάνει τα πράγματα δυσκολότερα. Μεγάλωσα με τη σκέψη ότι η εμφάνιση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι λυπηρό αυτό γιατί με έβαλε σε μπελάδες. Προσπαθούσα να διατηρηθώ νέα αλλά έκανα τα πράγματα χειρότερα».

Η ίδια λέει για τον σύντροφό της και την διαφορά ηλικίας τους -ο Johnny McDaid είναι 40 ετών-: «Είναι νεότερος από μένα αλλά δεν είναι σημαντικό ούτε για εκείνον ούτε για την οικογένειά του. Παλαιότερα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αλλά τώρα δεν με απασχολεί. Η σχέση μας βασίζεται σε κάτι βαθύτερο από την ομορφιά».

Splash / Ideal Image