Tο λαμπερό party της Max Mara στο Λος Άντζελες προς τιμήν της ηθοποιού Zoey Deutch  | 0 bovary.gr
Tο λαμπερό party της Max Mara στο Λος Άντζελες προς τιμήν της ηθοποιού Zoey Deutch  | 0 bovary.gr
23|06|2017 17:13
SHARE
MAX MARA

Tο λαμπερό party της Max Mara στο Λος Άντζελες προς τιμήν της ηθοποιού Zoey Deutch 


Πριν από λίγες ημέρες, το Chateau Marmont στο Λος Άντζελες γέμισε με κόσμο και φώτα. Ο λόγος ήταν η ηθοποιός Zoey Deutch ή αλλιώς το πρόσωπο της Max Mara στο 2017 Women In Film και νικήτρια του βραβείου Face of the Future Award.

Με οικοδεσπότη τον ιδιοκτήτη και εκπρόσωπο της Max Mara, Nicola Maramotti, το πάρτι προς τιμήν της Zoey Deutch, θα μείνει πραγματικά αξέχαστο στους καλεσμένους του.  Celebrities, VIPs και εγχώριοι influencers έβγαλαν φωτογραφίες στο ειδικά διαμορφωμένο photo booth και χόρεψαν υπό τις μουσικές επιλογές της DJ Νikki Pennie. 

H Zoey Deutch 

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεμσένους ήταν και πολλά ονόματα από το χώρο του κινηματογράφου και της μόδας, όπως η Ireland Baldwin, ο Nicholas Braun, η Sophia Bush, η Kaitlynn Carter, η Olivia Culpo, οι Bella και Olivia Giannulli, ο Jon Hamm, η Lydia Hearst, η Jaime King, η Charlotte McKinney, η Katherine McNamara, ο Chris Mitchell, η Cathy Schulman, η  Katherine Schwarzenegger, η Molly Sims, η Talita Von Furstenberg. 


Τι είναι όμως το «Women in film»; Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε το 1973 για να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των γυναικών και να τους δώσει ίσες ευκαιρίες στην ανδροκρατούμενη βιομηχανία της παραγωγής ταινιών. Έτσι, επικεντρώνεται στην υποστήριξη και την εκπαίδευση, παρέχει υποτροφίες, επιχορηγήσεις και ταινιών φινίρισμα κεφάλαια και εργάζεται για να διατηρήσει τις κληρονομιές όλων των γυναικών που εργάζονται στην κοινότητα ψυχαγωγίας. 


 
Το βραβείο Face of the future δίνεται κάθε χρόνο σε κάποια ηθοποιό η οποία μέσα από τη δουλειά της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση συμβάλλει στη διαμόρφωση και ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου. Προκάτοχοι του βραβείου έχουν υπάρξει, μεταξύ άλλων,  η Rose Byrne, η Chloë Grace Moretz, η Katie Holmes, η Zoe Saldana, η Elizabeth Banks, η Ginnifer Goodwin, η Emily Blunt, αλλά και η Maria Bello.